Korting op pretparken en musea

Korting op pretparken en musea

Een dag ravotten in de natuur, genieten van imposante tuinen en indrukwekkende tentoonstellingen: een dagje uit op zijn tijd is altijd leuk. Of het nu met je vrienden of vriendinnen is, met het hele gezin of collega's. 

Speciaal voor onze leden hebben we de volgende dagjes uit geselecteerd waar je kan genieten van ledenvoordelen

 

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Historisch dagje uit in Oorlogsmuseum Overloon

Historisch dagje uit in Oorlogsmuseum Overloon

Stap in de wereld van Nederland in de Tweede Wereldoorlog en sta stil bij de indrukwekkende verhalen uit het verzet en rondom de gebeurtenissen van D-Day en de bevrijding. Op vertoon van je ledenpas ontvang je 15% korting op entreetickets  voor Oorlogsmuseum Overloon én een gratis kop koffie of thee in het museumcafé.  Deze actie is geldig tot een maximum van 4 personen. Lees hier meer over je voordeel!

Klimmen en klauteren in Speelpark Klein Zwitserland

Klimmen en klauteren in Speelpark Klein Zwitserland

Van lekker ravotten in het avonturenbos en suizen van de langste buisglijbaan van Europa tot genieten van een spectaculaire show. Speelpark Klein Zwitserland kent eindeloos speelplezier voor jong én oud. Op vertoon van je ledenpas ontvang je  15% korting op entreetickets inclusief minigolf-arrangement tot een maximum van 4 personen. Lees hier meer over je voordeel!

Kasteeltuinen Arcen; een park om lief te hebben

Kasteeltuinen Arcen; een park om lief te hebben

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Ontdek de tientallen thematuinen die zijn aangelegd rondom de historische buitenplaats van het 17e-eeuws kasteel en prikkel je zintuigen.  Als lid profiteer je van 20% korting op de reguliere entreeprijs! Lees hier meer over je voordeel!

Ervaar de rijke geschiedenis van Limburg

Ervaar de rijke geschiedenis van Limburg

Van junior tot senior, het Limburgs Museum is plezier voor iedereen! Ontdek het verleden op een eigentijdse manier en laat je inspireren door de rijke verhalen die de Limburgse geschiedenis te vertellen heeft. Bij aankoop van een entreekaartje ontvang je, op vertoon van je ledenpas, een gratis consumptie in het museumcafé!  Lees hier meer over je voordeel!

Heerlijk ontspannen bij Thermae 2000

Heerlijk ontspannen bij Thermae 2000

Toe aan een moment voor jezelf? Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom heerlijk tot rust in het warme bronwater, het saunalandschap of tijdens een ontspanningsmassage bij Thermae 2000. Als lid kun je al een hele dag ontspannen voor maar  €30,- i.p.v. €49,50! Lees hier meer over je voordeel!