Korting op pretparken en musea

Korting op pretparken en musea

Een dagje uit (met korting natuurlijk) is voor velen toch naar een pretpark of museum. Of het nu met je vrienden of vriendinnen is, met het hele gezin of collega's. Iedereen wil op z'n tijd eens lekker genieten.

Speciaal voor onze leden hebben we de volgende pretparken en musea geselecteerd waar je kan genieten van ledenvoordelen

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Oorlogsmuseum Overloon - 15% korting

Oorlogsmuseum Overloon - 15% korting

Een historisch dagje uit! Oorlogsmuseum Overloon laat zien hoe het zover heeft kunnen komen en hoe het kan dat meer dan vijftig miljoen mensen stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is niet alleen aandacht voor de bevrijding en de Slag bij Overloon, maar ook voor het 'gewone' leven tijdens de oorlog. 

Tickets met korting? Leden ontvangen op vertoon van de ledenpas 15% korting op een entreeticket tot een maximum van 4 personen.

Klein Zwitserland - €6,75 per persoon

Klein Zwitserland - €6,75 per persoon

Zorgeloos speelplezier in Speelpark Klein Zwitserland. Ervaar spanning en avontuur in de natuur en ga samen op ontdekkingstocht in een bosrijke omgeving. In dit eigentijdse en gezellige avonturenpark beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin. Naast het speelpark, kan je midgetgolfen of een speurtocht in het avonturenbos doen.

Tickets met korting? Leden ontvangen een entreekaartje inclusief speurtocht en minigolf-arrangement op vertoon van de ledenpas voor maar €6,75 per persoon tot een maximum van 4 personen.

Kom genieten bij Kasteeltuinen Arcen

Kom genieten bij Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende imposante tuinen aangelegd. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen, ontdek de seizoenen, bewonder de schoonheid van bloemen en planten in de tuinen en waan je in het verleden tijdens een bezoek aan het kasteel. Lees hier meer over je voordeel!

Gratis consumptie bij het Limburgs Museum

Gratis consumptie bij het Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is het museum voor cultuur en geschiedenis in Limburg. Het museum verzamelt, toont en vertelt verhalen van Limburg. We bieden verrassende perspectieven op het verleden, heden en toekomst van Limburg en van de wereld om ons heen. Bij de aankoop van je entreekaartje krijg je een gratis consumptie (koffie/thee/fris). Lees hier meer over je voordeel!