Zorgassistent

van UWassistent

Wil jij voor jezelf of voor een naaste ondersteuning bij lichte zorgtaken? Dan kan UWassistent helpen! Een zorgassistent kan helpen met persoonlijke verzorging. Van wassen tot aankleden. UWassistent zorgt ervoor dat je de beste zorg krijgt, aangepast aan jouw behoeften of die van jouw naaste. De zorgassistent van UWassistent staat klaar om te ondersteunen bij wassen, aankleden, steunkousen aantrekken, eten en het drinken, toiletbezoek en nog meer.

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is.

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor de zorgassistent van UWassistent een uurtarief vanaf €35,-, je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95 en krijgt 2,5% korting op het uurtarief.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.