Audicien

Beoordeeld met een 7

Voor als uw gehoor achteruit gaat

Merkt u dat stemmen en zachte geluiden minder hoorbaar zijn, dat u gesprekken niet kunt volgen omdat u het niet verstaat of hebben anderen u er op gewezen dat u slechthorend zou kunnen zijn? Dan kan een gehoorapparaat uitkomst bieden. Een audicien aan huis is dan wel zo makkelijk om de mogelijkheden met u te bespreken.

Mogelijke vergoeding

Bent u slecht ter been of om andere redenen minder mobiel, dan komt de audicien bij u thuis om met u een oplossing te bespreken. Na een uitgebreide proefperiode met diverse controles gaat u over tot de definitieve aanschaf. Voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar is mogelijk een afspraak met de KNO-arts of het Audiologisch Centrum nodig. De bij ons aangesloten audiciens helpen u hierbij.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

10% korting

Ledenvoordeel

Merkt u dat stemmen en zachte geluiden minder hoorbaar zijn? Als uw gehoor achteruit gaat kan een hoorapparaat uitkomst bieden. De audicien bespreekt met u een oplossing. Na een uitgebreide proefperiode met diverse controles gaat u over tot de definitieve aanschaf.

Stufkens Hoorcentrum
Als lid profiteert u van een gratis hoortest op één van onze locatie en 10% korting op de aanschaf van batterijen en op de aanschaf van zwemstukjes of hoorbeschermers*.

De audicien van Stufkens zoekt samen met u naar een op maat gemaakt product of oplossing voor uw gehoor tot iedereen tevreden is, hierbij hebben zij dus geen maximale proefperiode maar willen zij dat u zich goed voelt bij uw aankoop.

Goed om te weten is dat Stufkens Hoorcentrum samenwerkt met alle verzekeraars en zij werken uitsluitend met gediplomeerden vakmensen. 


* Niet te combineren met andere kortingsaanbiedingen 

Beter Horen
Als lid ontvangt u 10% korting op de randapparatuur bij aanschaf van een hoortoestel en u heeft maximaal 8 weken gratis probeertijd. Daarnaast worden er geen voorrijkosten berekend.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfers

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben erg goed geholpen en ga zeker terug als het weer nodig is.

7Meneer Maas, Roerdalen, 4 januari 2018