Audicien

Beoordeeld met een 7

Last van gehoorproblemen?

Gehoorproblemen, het overkomt vroeg of laat vrijwel iedereen. Dit merkt u doordat stemmen en zachte geluiden minder hoorbaar zijn, dat u gesprekken niet kunt volgen omdat u het niet verstaat of anderen hebben u er op gewezen dat u slechthorend zou kunnen zijn. Dan kan een gehoorapparaat uitkomst bieden. Een audicien aan huis is dan wel zo makkelijk om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bent u slecht ter been of om andere redenen minder mobiel, dan komt de audicien bij u thuis om met u een oplossing te bespreken. Na een uitgebreide proefperiode met diverse controles gaat u over tot de definitieve aanschaf. Voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar is mogelijk een afspraak met de KNO-arts of het Audiologisch Centrum nodig. De bij ons aangesloten audiciens helpen u hierbij.

Voordeel voor leden

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u 10% korting op randapparatuur, hierbij kunt u denken aan batterijen, zwemstukjes of hoorbeschermers. Meer weten over uw voordeel bij onze samenwerkingspartners? Lees dan snel verder en maak kennis met onze samenwerkingspartners!

Vraag de audicien zelf aan!

Wist u dat u ook gemakkelijk en snel zelf deze ledendienst kunt aanvragen? Dit kan via het Groene Kruis ledenportaal. Klik op onderstaande button om in te loggen op uw account.

Nog geen account en weten hoe ons ledenportaal werkt? Lees dan onze folder.

Liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Dat kan via 088 - 61 076 54.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfers

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben erg goed geholpen en ga zeker terug als het weer nodig is.

7Meneer Maas, Roerdalen, 4 januari 2018