Korting bij Thermae 2000

Een moment voor jezelf

Ben je wel even toe aan een momentje voor jezelf? Gun jezelf een momentje Thermae 2000: Ervaar een hele dag of avond ontspanning bovenop de Cauberg, met Limburgse gastvrijheid en een prachtig uitzicht op het Geuldal. Een wellnessdag bij Thermae 2000 zorgt gegarandeerd voor ontspanning.

Geniet van de verschillende baden, sauna's, whirlpools en meerdere restaurants. Dat kan, afhankelijk van de gekozen dag, met of zonder badkleding! Met het wellness hotel heeft Thermae 2000 alles in huis om een gehele dag, of meerdere dagen, door te kunnen brengen. Ook bij Thermae 2000 krijgen leden meer.

 • Een dagentree voor €30,- i.p.v. €49,50!
  • Een hele dag toegang (10:00 - 22:00) tot alle wellness faciliteiten
  • Deelname aan activiteiten rooster met o.a. floaten en klankschaal sessies. 
  • Gebruik van douchegel
 • Een avondentree voor €25,- i.p.v. €39,50!
  • Een hele avond toegang (17:00 - 22:00) tot alle wellness faciliteiten
  • Deelname aan activiteiten rooster met o.a. floaten en klankschaal sessies. 
  • Gebruik van douchegel

Op badkledingdagen, badkledingweekenden, ongeklede weekenden en vakanties ( 20 juli 2024 t/m 25 aug 2024 en 21 dec 2024 t/m 5 jan 2025) geldt een meerprijs van € 6,95, Deze betaal je bij aankomst op de dag zelf. Bekijk hiervoor de kalender.

Hotelarrangement
Heerlijk overnachten in het Thermae 2000 wellnesshotel? Het kan voor leden al vanaf € 99,50 per persoon, incl. een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 volle dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. Bij het arrangement ontvang je een badjas, handdoek en slippers. Ook zal er iets lekkers klaarstaan op de hotelkamer om de beleving direct goed te beginnen! 

Kortingscode overnachting: GK24H
Boek jouw hotelovernachting hier.

Over Thermae 2000

Thermae 2000 is een van de grootste wellnesscentra in Nederland met water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. Het water van Thermae 2000 staat bekend om zijn thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Met diverse binnen en buiten baden, uitgebreid saunalandschap, massages en een relaxbioscoop, is het de ideale plek om tot rust te komen. Ontdek de warmte van het thermale water.

Voordeel voor leden

Als lid ontvang je diverse kortingen op een dagentree of hotelovernachtingen. Hiermee krijg je toegang tot het wellnesscentrum met thermale baden en het uitgebreide saunalandschap, gratis deelname aan de dagactiviteiten: floating, opgietingen, blotevoetenpad en ThermaeMotion en vrij gebruik van scrubzout en shampoo.

Kortingscode dagentree: GK24
Kortingscode avondentree: GK24A

Bekijk de openingstijden en badkleding dagen hier.