In balans met voetreflexologie

Jouw voeten zijn de spiegel van je lichaam

Herken je het ook? Steeds weer die rugpijn. Steeds weer verkouden. Pijn in je buik of een opgeblazen gevoel. Niet lekker in je vel zitten. Moe, moe en nog eens moe. Ongemakken tijdens de zwangerschap. Of kreeg je de diagnose: leer er maar mee leven?

Dit is slechts een kleine greep uit een hele serie ongemakken die mogelijk opgelost kunnen worden met reflexzonetherapie.

Met reflexzonetherapie halen we het beste uit het leven!

Door stimulatie van bepaalde punten (reflexzones) op de voeten die corresponderen met organen en weefsels, bevorderen we een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. Op deze manier wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam positief beïnvloed. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel bij vele klachten en ongemakken.

Reflexzonetherapie verbetert op een zeer ontspannende wijze de balans tussen lichaam en geest. Er wordt gekeken naar de gehele mens en niet alleen maar naar die ene klacht. Ook wordt er gekeken naar de voeding en leefstijl , omdat dit vaak mede de oorzaak is van de verschillende ongemakken. Het is een therapievorm, die al zo oud is als de mensheid. In het oude Egypte werden mensen reeds verlost van hun kwaaltjes via de voeten.

Reflexzonetherapie is geschikt voor jong en oud; werkt ook preventief en kan uitstekend naast andere reguliere behandelingen worden toegepast. Reflexzonetherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar afhankelijk van je aanvullende verzekering en gaat niet van je eigen risico af. Verwijzing door (huis)arts of specialist is niet nodig.

Voordeel voor leden
Als lid ontvangt je bij de aangesloten therapeuten €5 korting bij iedere 5e behandeling. 

Met wie werken wij samen?

Regio Roermond | Paulien Driessen
www.pauliendriessen.nl

Regio Weert | José Janssen
www.feetinnerwellness.nl

Regio Born | Annita Puts
www.voetreflexborn.nl

Regio Haelen | Seline Beerens
www.reflexzone-seline.nl

Regio Maasbracht | Els Cordewener
www.eenstapbewuster.nl

Regio Horst | Sandra Poels
www.sandrapoels.nl

Regio Venlo | Hanneke Engelen
www.engelenvoeten.nl

Regio Weert | Pauline Coolen
www.paulinecoolen.nl

Wat dit vak zo mooi maakt!

Mensen komen met diverse soorten klachten. Wij kunnen niet altijd de onderliggende ziekte genezen, maar wel zorgen dat de cliënt er mee leert omgaan met behulp van onze voedingsadviezen, leefstijladviezen en reflexzonemassages. Wij nemen ruim de tijd om daar met de cliënt over te spreken. Met onze reflexzonemassages zetten we het zelf genezend vermogen van het lichaam in werking.

Els Cordewener
Voetreflextherapeut

De voeten vormen een belangrijke informatiebron. Vanuit mijn kennis, kunde en ervaring weet ik dat voeten als het ware ‘verhalen kunnen vertellen’ en hoe je deze kunt lezen. Ik adviseer je op het gebied van (natuurlijke) voeding, beweging en leefstijl om klachten te verlichten. Met mijn ervaring als coach weet ik altijd de vinger op de juiste plek te leggen.

Paulien Driessen
Voetreflextherapeut