Pedicure

Beoordeeld met een 8.3

Voorkom problemen of los klachten op: verzorg uw voeten goed

Een goede verzorging van de voeten is erg belangrijk. U staat er vaak niet bij stil, maar mensen belasten hun voeten vaak zwaar. Denk maar aan de hele dag staan of lopen, extra belasting door zwangerschap, sporten of knellende schoenen. Of heeft u diabetes dan is voetverzorging extra belangrijk. Voeten worden vaak onderschat door mensen. Een thuis pedicure helpt klachten te verminderen en zelfs voorkomen en helpt uw voeten in goede conditie te houden.

De basisbehandeling van een pedicure bestaat uit

Het knippen en frezen van teennagels, het verwijderen van eelt en/of likdoorns, het licht masseren/met crème insmeren van de voeten en u krijgt advies van de thuis pedicure hoe u zelf uw voeten goed kunt verzorgen.

Vergoeding

Er zijn zorgverzekeraars die een behandeling "voetverzorging diabetische of reumatische voet" (gedeeltelijk) vergoeden. Informeer bij uw pedicure of zij/hij afspraken heeft gemaakt met uw zorgverzekeraar. Door een aanvraag te doen via Groene Kruis Ledenorganisatie krijgt u een lijst met daarop de gegevens van pedicures per regio waar wij een samenwerkingsafspraak mee hebben. Ook staat hierop vermeld welke specialisaties zij eventueel hebben. Bij enkele pedicures is het ook mogelijk om naar de praktijk te komen. 

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€5 korting

Ledenvoordeel

De verzorging van voeten is erg belangrijk. Een pedicure thuis helpt klachten te voorkomen. De pedicure knipt uw teennagels, verwijdert eelt en likdoorns en masseert uw voeten. Krijg advies van de thuispedicure hoe u uw voeten kunt verzorgen.

Groene Kruis leden ontvangen bij de 10e behandeling €5 korting. U ontvangt hiervoor van de pedicure een spaarkaart.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfers

8.3

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

De pedicure is bij mij aan huis gekomen en ben heel tevreden over haar en de behandeling. Ze komt om de 8 weken terug.

8Mevrouw Haegens, 26 april 2018

Het is erg fijn om altijd verzorgde voeten te hebben, ook weten ze om te gaan met mijn diabetes. Handig zo'n pedicure aan huis.

8.5Mevrouw Hendriks, Weert, 4 januari 2018