Gezonder ouder worden

Daar helpen wij je mee!

Gezond en vitaal blijven, genieten, blijven leren, lekker in je vel zitten. Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! Leden profiteren van korting; bijvoorbeeld op hun sportabonnement, uitstapjes, interessante en inspirerende cursussen, de pedicure, kapper én ondersteuning voor mantelzorgers. Maar ook op je zorgverzekering! 

Een van onze trouwe partners is Coöperatie VGZ. Samen helpen we je grip te krijgen op je gezondheid. Ook ondersteunen we je om goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld met cursussen, trainingen, apps en workshops.

Bekijk hier 10 voordelen en extra's voor Groene Kruis leden met een aanvullende verzekering VGZ Zorgt

Extra's

Blijf fit met VGZ Zorgt

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie krijg je collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering VGZ Zorgt (Goed, Beter of Best). VGZ Zorgt biedt je extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en mantelzorg. Ook krijg je preventiebudget voor cursussen en trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een online leefstijlprogramma, valtraining, online slaaptherapie of een EHBO cursus. Je kunt het preventiebudget naar eigen wens besteden. En mooi meegenomen; met het VGZ Zorgt pakket vergoedt VGZ jouw lidmaatschap bij Groene Kruis Ledenorganisatie.

  • 15% korting op een aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, VGZ Zorgt Beter en VGZ Zorgt Best.
  • 5% korting op een aanvullende tandverzekering VGZ Zorgt Tand Goed, VGZ Zorgt Tand Beter en VGZ Tand Zorgt Best.
  • Tot 32 behandelingen fysiotherapie.
  • Tot 25 dagen vervangende mantelzorg en tot €1000,- budget voor de hulp van een mantelzorgmakelaar.
  • Tot €700 voor preventieve cursussen
  • Volledige vergoeding van het Groene Kruis lidmaatschap t.w.v. €15,95 bij een aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, VGZ Zorgt Beter en VGZ Zorgt Best. Te declareren vanaf het jaar 2020.
  • Praktische Palliatieve Box voor de zorg van een naaste.

BEKIJK ALLE VOORDELEN
Lid worden van Groene Kruis Ledenorganisatie?

Lid worden van Groene Kruis Ledenorganisatie?

Wil je ook korting op bijvoorbeeld uitjes, cursussen, persoonlijke verzorging en de aanvullende zorgverzekering VGZ Zorgt? Of profiteren van de vele extra’s? Meld je dan aan als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie. Een lidmaatschap kost slechts € 15,95 per jaar en geldt voor het hele huishouden. 

Tot 15% korting

Korting op je premie

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie krijg je collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering VGZ Zorgt (Goed, Beter of Best).

  • 15% korting op de aanvullende verzekeringen VGZ Zorgt Goed, VGZ Zorgt Beter en VGZ Zorgt Best
  • 5% korting op de tandverzekeringen VGZ Zorgt Tand Goed, VGZ Zorgt Tand Beter en VGZ Zorgt Tand Best.

BEREKEN HOEVEEL JIJ KUNT BESPAREN
Overstappen? Gratis en gemakkelijk!

Overstappen? Gratis en gemakkelijk!

Ben je nu verzekerd bij een andere zorgverzekeraar en wil je graag overstappen naar VGZ?

Overstappen is gratis en makkelijk. Lukt het niet of heb je hulp nodig? Neem dan op werkdagen contact op met de klantenservice van VGZ via 0900-8490.

Ben je wel verzekerd bij VGZ met een aanvullende verzekering VGZ Zorgt maar maak je nog geen gebruik van de collectiviteitskorting? Neem dan contact op met de klantenservice van Groene Kruis Ledenorganisatie via 088-6107654. Wij helpen je graag verder!

Declareer jouw lidmaatschap

Heb je via Groene Kruis lidmaatschap een collectieve verzekering bij VGZ? Goed nieuws, dan kun je jouw lidmaatschap declareren! VGZ vergoedt 1 lidmaatschap per jaar tot maximaal €25,- per verzekerde. Je ontvangt bij jouw nieuwe ledenpas een brief die je kunt indienen, let op dit kan pas vanaf eind januari 2023

In deze video vertelt VGZ jou stap voor stap hoe je jouw lidmaatschap kunt declareren.

 

Tot €25,- per jaar

Heb je een aanvullende verzekering VGZ Zorgt goed, beter of best? Dan kun je jouw lidmaatschap declareren vanaf eind januari 2023.

Snel en makkelijk

Je kunt vanaf eind januari 2023 een kopie als declaratie makkelijk indienen via Mijn VGZ, de VGZ Zorg App of per post.

Meer extra's

Als lid heb je nog andere voordelen bij VGZ zoals het preventiebudget, extra fysiotherapie en meer!

Nieuws

Vergelijken loont!

Waar je op moet letten als je jouw zorgverzekering tegen het licht houdt

Vergelijkingssites laten zien dat we meer gaan betalen voor zorgverzekeringen. Maar de verschillen in premies én vergoedingen groeien. Vergelijken loont! Je bespaart al enkele tientjes of soms wel meer dan € 100,-. In dit artikel zetten we enkele tips voor jou op een rij. Zo ga je 2023 in met een goede zorgverzekering en weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Bekijk dit nieuws
shutterstock_2043933290.jpg

Voorkomen is beter dan genezen

Gezond en fit blijven, bewuste keuzes maken, je goed voelen of lekker in je vel zitten… Er is steeds meer aandacht voor een gezonde leefstijl en preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Groene Kruis Ledenorganisatie biedt diverse diensten die je helpen met goed voor jezelf zorgen. En ook onze trouwe partner Coöperatie VGZ draagt haar steentje bij. Bijvoorbeeld met het preventiebudget, cursussen, trainingen, apps en workshops. Samen helpen we je grip te krijgen op je gezondheid.

HEADER QA_2.jpg

Meest gestelde vragen en antwoorden over uw zorgverzekering

Tegen het eind van het jaar krijgen we bij onze Klantenservice altijd veel vragen over zorgverzekeringen. Juist nu, omdat dit de periode is waarin je kunt overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Daarom hebben we samen met VGZ een overzicht opgesteld met de meest gestelde vragen en antwoorden.

Nieuws overzicht

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl