Slaapdienst

van UWassistent

Ben je op zoek naar ondersteuning in de nacht voor jouw naaste, bijvoorbeeld jouw partner, ouder of een ander familielid? Uwassitent staat klaar met slaapdiensten. Een slaapdienst is een dienst waarbij de dienstverlener van UWassistent ondersteuning verleent in de nacht. Is jouw partner bijvoorbeeld onrustig in de nacht en beïnvloedt dit ook jouw eigen nachtrust? Of belt jouw vader of moeder je uit bed omdat hij of zij in de war is? Een slaapdienst kan een uitkomst zijn. 

De diensten lopen van 23.00 uur tot 07.00 uur. Is er buiten deze tijden hulp nodig met bijvoorbeeld omkleden of het klaarzetten van ontbijt? Dan kan UWassistent helpen met een zorgassistent

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is.

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor de slaapdienst van UWassistent een uurtarief vanaf €21,-, je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95 en krijgt 2,5% korting op het uurtarief.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.