Speelpark Klein Zwitserland - Venlo

Beoordeeld met een 8

Breng een bezoekje aan Speelpark Klein Zwitserland

Een park voor zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten in de natuur en samen op ontdekkingstocht gaat, waar je actief bezig bent of kunt genieten op het terras. Speelpark Klein Zwitserland in Venlo biedt voor jong en oud wat wils. Een compleet en gezellige dag uit met korting, speciaal voor leden van het Groene Kruis.

Speelpark Klein Zwitserland zal vanaf maart weer geopend zijn tot en met oktober 2024.

Ontdek het park!

  • Het avonturenbos | Durf jij de uitdaging aan? In het stoere en spannende Avonturenbos kun je je helemaal uitleven. Bouw je eigen boomhut, bestorm het Romeinse fort en klauter over omgevallen bomen. Kruip door onderaardse tunneltjes en sluip over smalle paadjes. De hoogteverschillen in het landschap zorgen voor een spannende omgeving om lekker te ravotten.
  • Avontuurlijke Kleigroeve | De Avontuurlijke Kleigroeve is het diepste punt van speelpark Klein Zwitserland, hier vind je de hoogste schommel van Europa en de langste buisglijbaan van Nederland, beide staan vermeld in het Guinness Book of Records.
  • Adventure Golf Gold Rush | Adventure Golf Gold Rush bestaat uit 18 holes die helemaal in de stijl van het wilde westen zijn aangekleed. Je betreedt Golf Rush nadat je de mijnschacht bent afgedaald. Langs kabbelende beekjes, over de bridge en bij de wilde paarden word je uitgedaagd om in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken.
  • Kleuterland | De allerkleinste kinderen kunnen zich prima vermaken in het Kleuterland van Speelpark Klein Zwitserland. Deze overzichtelijke speeltuin voor kinderen tussen 0 en 6 jaar staat vol met speeltoestellen die te maken hebben met het thema ‘Vrolijke Beestenbende’.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

15%

Ledenvoordeel

Een compleet dagje uit met het hele gezin. Ravotten in de natuur of samen op ontdekkingstocht gaan. Zorgeloos speelplezier met spanning en avontuur. Jong en oud kunnen actief bezig zijn of ontspannen genieten op het terras.

Als lid ontvang je 15% korting op een entreekaartje inclusief een minigolf-arrangement. Je kunt jouw tickets online bestellen via onderstaande button. 
Kortingscode voor leden: SKZ24GK

Entree voor kinderen t/m 2 jaar is gratis, maar ook voor hen dient een (gratis) ticket geboekt te worden | Neem tijdens jouw bezoek jouw ledenpas mee om de ledenkorting te verkrijgen | Deze korting is enkel geldig op reguliere dagkaartjes en niet i.c.m. andere acties.

Boek je tickets

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overal Cijfer

8

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Het park is netjes onderhouden en het personeel is vriendelijk. Leuke speeltoestellen en activiteiten. Het zwembad is erg leuk voor kleine kinderen.

8Anoniem, 8 maart 2018