Speelpark Klein Zwitserland - Venlo

Beoordeeld met een 7.7

Zorgeloos speelplezier

Een park voor zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten in de natuur en samen op ontdekkingstocht gaat, waar je actief bezig bent of juist geniet van een spectaculaire show. Speelpark Klein Zwitserland in Venlo biedt voor jong en oud wat wils. Een compleet en gezellige dag uit met korting, speciaal voor leden van het Groene Kruis.

Een bosrijke omgeving

In dit eigentijdse en gezellige avonturenpark in een bosrijke omgeving, beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin. Naast het speelpark, kunt u gaan midgetgolfen, een speurtocht in het avonturenbos doen of bijvoorbeeld met kinderfeestjes met de kinderen op onderzoek uit, laten ze zien hoe creatief ze zijn of laten ze zich uitdagen voor een spannende tocht door de wildernis! Alle Avonturen-uurtjes worden begeleid door een avonturier van Speelpark Klein Zwitserland.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€6.75 PP

Ledenvoordeel

Een compleet dagje uit met het hele gezin. Ravotten in de natuur of samen op ontdekkingstocht gaan. Zorgeloos speelplezier met spanning en avontuur. Jong en oud kunnen actief bezig zijn of genieten van een spectaculaire show.

Als lid betaalt u voor een entreekaartje inclusief een minigolf-arrangement op vertoon van uw ledenpas maar  €6,75 per persoon! Dus profiteer van deze mooie korting en beleef een gezellig dagje uit met het hele gezin. De entreekaartjes zijn verkrijgbaar aan de hoofdingang. Bent u geen lid? Dan dient u te reserveren voordat u een bezoekje brengt aan Klein Zwitserland.

Niet in combinatie met kinderfeestjes en tot een maximaal van 4 personen.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overal Cijfer

7.7

Gebaseerd op
3 beoordelingen

Ervaringen

Het park is netjes onderhouden en het personeel is vriendelijk. Leuke speeltoestellen en activiteiten. Het zwembad is erg leuk voor kleine kinderen.

8Anoniem, 8 maart 2018

Echt een heel leuk park voor de kinderen, wij hadden de pech dat het de dag ervoor geregend had en de bospaden wat modderig waren, maar dat mocht de pret niet drukken

8Anoniem, 8 maart 2018

Bij mooi droog en niet te koud weer is dit een leuke bestemming voor gezinnen met kinderen tussen de 5 en 11 jaar. Het is ouderwets spelen tussen de bomen. Schommels, glijbanen, wippen en rauzen in het bos. Het onderhoud laat regelmatig te wensen over. Vergeet de midgetgolf baan niet. Dit is het gaafste van de hele speeltuin.

7Anoniem, 8 maart 2018