Kasteeltuinen Arcen

Een park om lief te hebben

Nieuwe seizoen start vanaf 28 maart 2024

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende imposante tuinen aangelegd. Laat je inspireren door Kasteeltuinen Arcen, ontdek de seizoenen, bewonder de schoonheid van bloemen en planten in de tuinen en waan je in het verleden tijdens een bezoek aan het kasteel. Regelmatig vinden er activiteiten plaats zoals evenementen, bloemenshows en exposities. Bovendien worden er dagelijks rondleidingen gegeven. Ook voor kinderen is Kasteeltuinen Arcen een bezoek waard! Ze ontdekken het park met een speurtocht, spelen een wedstrijdje minigolf of vermaken zich op het speelstrand met speeltorens.

Verschillende activiteiten

Naast een bezoek aan de tuinen kunnen de bezoekers van het park ook genieten van diverse activiteiten. Tweemaal dagelijks start er een (gratis) rondleiding waar bezoekers zonder vooraanmelding kunnen aansluiten. In Kasteel Arcen is het hele seizoen de expositie De Maasduinen te zien en zijn er wekelijks nieuwe bloemwerken te bewonderen.

Evenementen
Kasteeltuinen Arcen organiseert jaarlijks diverse bloemevenementen zoals het Rozenfestijn! en Bloemig!. Daarnaast komen dit tuinseizoen o.a. het lichtkunstfestival Enchanted Gardens, Klassiek in de tuinen, het Kunstweekend en de Holland Koi Show terug.

Kinderen
Ook de jongste bezoekers kunnen zich uitstekend vermaken in het park. De Bergtuin beschikt over een groot speelstrand met een vlot en een avontuurlijk aangelegde 21-holes minigolfbaan. De baan is aangelegd in een berglandschap en de banen liggen verscholen tussen watervallen, stroomversnellingen en grotten. Er is ook een gratis speurtocht die door het gehele park loopt. In de Aaiweide kunnen kinderen knuffelen met de de liefste diertjes. In juli en augustus hebben kinderen gratis entree!

Plan jouw bezoek!

De korting geldt alleen op de reguliere entreeprijs | Max. 4  personen | Nieuwe seizoen start vanaf 28 maart 2024!

Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen | Niet geldig van 15 t/m 18 sept. | Niet geldig tijdens avondopenstelling.

Alleen geldig aan de entreekassa op vertoon van je ledenpas, niet online geldig.

20%

Ledenvoordeel

Leden van Groene Kruis Ledenorganisatie krijgen op vertoon van hun ledenpas de 20% korting op hun entreeticket. Let op alleen aan de kassa is de korting te verkrijgen, niet online. 

De korting geldt alleen op de reguliere entreeprijs | Max. 4  personen | Geldig 1 april t/m 29 oktober 2023. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen | Niet geldig van 15 t/m 18 sept. | Niet geldig tijdens avondopenstelling. Alleen geldig aan de entreekassa op vertoon van je ledenpas, niet online geldig.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl