Opticien aan huis

Beoordeeld met een 8

Voor als uw zicht minder wordt

Ziet u de kleine letters wazig? Kunt u de borden op de weg niet goed lezen? Heeft u moeite met de ondertiteling op televisie? Of bent u toe aan een nieuwe bril? Voor de aanschaf of reparatie van een bril hoeft u niet langer de deur uit. Daarvoor komt de opticien bij u thuis. Groene Kruis leden betalen geen voorrijkosten en oogmetingen en kleine reparaties aan huis zijn gratis.

 

Oogmeting bij u thuis

Opticiens van Nederlandse Huisopticiens bieden diverse diensten aan huis. Zo worden er onder andere oogmetingen, oogdrukmetingen, kleine aanpassingen en reparaties aan uw bril uitgevoerd. Ook leggen de opticiens bij u thuis een uitgebreid assortiment brillen aan u voor, zodat u thuis een nieuwe bril kunt kiezen. Voor contactlenzen kunt u helaas niet terecht bij de opticien aan huis.

Haal meer uit je lidmaatschap!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

15% korting

Ledenvoordeel

Heeft u moeite met de borden op de weg? Of kunt u de ondertiteling op televisie niet lezen? Of wilt u een nieuwe bril? 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u 15% korting op de aanschaf van een montuur en/of brilglazen. Bij een reparatie van uw bril krijgt u 15% korting op eventuele materiaalkosten. Daarnaast brengen de opticiens geen voorrijkosten in rekeningen en is de oogmeting geheel gratis. Ook voor reparatie van een bril hoeft u niet de deur uit.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Het was heel fijn dat de opticien aan huis kwam. Het was geweldig en hebben goede afspraken gemaakt. Alles was prima en duidelijk.

8Dhr. Versteegen, 26 april 2018

Ik vond het heel prettig dat de opticien bij mij thuis kwam. Zij heeft alles prima uitgelegd en ben heel tevreden over deze dienst.

8Mevrouw Zeelen, 26 april 2018