Opticien aan huis

Beoordeeld met een 9

Voor als uw zicht minder wordt

Ziet u de kleine letters wazig? Kunt u de borden op de weg niet goed lezen? Heeft u moeite met de ondertiteling op televisie? Of bent u toe aan een nieuwe bril? Voor de aanschaf of reparatie van een bril hoeft u niet langer de deur uit. Daarvoor komt de opticien bij u thuis. Groene Kruis leden betalen geen voorrijkosten en oogmetingen en kleine reparaties aan huis zijn gratis.

 

Oogmeting bij u thuis

Opticiens van Nederlandse Huisopticiens bieden diverse diensten aan huis. Zo worden er onder andere oogmetingen, oogdrukmetingen, kleine aanpassingen en reparaties aan uw bril uitgevoerd. Ook leggen de opticiens bij u thuis een uitgebreid assortiment brillen aan u voor, zodat u thuis een nieuwe bril kunt kiezen. Voor contactlenzen kunt u helaas niet terecht bij de opticien aan huis.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

15% korting

Ledenvoordeel

Heeft u moeite met de borden op de weg? Of kunt u de ondertiteling op televisie niet lezen? Of wilt u een nieuwe bril? 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u 15% korting op de aanschaf van een montuur en/of brilglazen. Bij een reparatie van uw bril krijgt u 15% korting op eventuele materiaalkosten. Daarnaast brengen de opticiens geen voorrijkosten in rekeningen en is de oogmeting geheel gratis. Ook voor reparatie van een bril hoeft u niet de deur uit.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

9

Gebaseerd op
3 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben ontzettend enthousiast. De opticien heeft alles rustig uitgelegd en de controles gedaan. Hij constateerde wat aan mijn ogen en ik kreeg een fijne uitleg hierover, hij verwees me door naar de huisarts. Al met al dus heel tevreden!

10Mevr Huberts-Berden , 9 november 2022

Ik dacht dat er iets mis was met mijn bril, maar deze bleek helemaal in orde te zijn! De opticien van de Nederlandse Huisopticien heeft ons geadviseerd om toch een naar en oogarts te gaan en hij ging weg zonder verkoop. Zo fijn om gewoon een eerlijke niet verkopende mening te krijgen!

9Mevr. Saanen - Smal , 17 oktober 2022

We hebben een ontzettend fijne ervaring gehad. Mijn man woont in een verzorgingstehuis. We lieten de opticien komen, andere opticien zeiden altijd dat het linkeroog van mijn man slecht bleek te zijn, uit deze testen bleef het om zijn rechteroog te gaan. Sinds deze meting en nieuwe bril ziet hij een stuk beter! Een hele aardige man en wij zijn heel goed geholpen!

8Mevr. Petry , 17 oktober 2022