Opticien aan huis

Beoordeeld met een 9.5

Voor als jouw zicht minder wordt

Zie je de kleine letters wazig? Kun je de borden op de weg niet goed lezen? Heb je moeite met de ondertiteling op televisie? Of ben je toe aan een nieuwe bril? Voor de aanschaf of reparatie van een bril hoef je niet langer de deur uit. Daarvoor komt de opticien bij jou thuis. Groene Kruis leden betalen geen voorrijkosten en oogmetingen en kleine reparaties aan huis zijn gratis.

 

Oogmeting bij jou thuis

Opticiens van Nederlandse Huisopticiens bieden diverse diensten aan huis. Zo worden er onder andere oogmetingen, oogdrukmetingen, kleine aanpassingen en reparaties aan je bril uitgevoerd. Ook leggen de opticiens bij je thuis een uitgebreid assortiment brillen aan je voor, zodat je thuis een nieuwe bril kunt kiezen. Voor contactlenzen kun je helaas niet terecht bij de opticien aan huis.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

15% korting

Ledenvoordeel

Heb je moeite met de borden op de weg? Of kun je de ondertiteling op televisie niet lezen? Of wil je een nieuwe bril? 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvang je 15% korting op de aanschaf van een montuur en/of brilglazen. Bij een reparatie van jouw bril krijg je 15% korting op eventuele materiaalkosten. Daarnaast brengen de opticiens geen voorrijkosten in rekeningen en is de oogmeting geheel gratis. Ook voor reparatie van een bril hoef je niet de deur uit.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

9.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben ontzettend tevreden met de dienst van De Nederlandse Huisopticiens. Mijn nieuwe bril was bij aflevering wat scheef, maar ook dat werd direct opgelost. Fijne service!

9P.H.M. Elbers, 7 november 2023

Ik ben ontzettend enthousiast. De opticien heeft alles rustig uitgelegd en de controles gedaan. Hij constateerde wat aan mijn ogen en ik kreeg een fijne uitleg hierover, hij verwees me door naar de huisarts. Al met al dus heel tevreden!

10Mevr Huberts-Berden , 9 november 2022