Activiteiten voor ouderen

Beoordeeld met een 8

Kom in contact met leeftijdsgenoten

Ben je in de regio Roermond op zoek naar een leuke dagbesteding of wil je in contact komen met leeftijdsgenoten? Op de locaties van De Zorggroep kun je aan activiteiten deelnemen en leer je snel en makkelijk nieuwe mensen kennen. Onder het genot van een kopje koffie geniet je van een muziekoptreden, speel je samen een spel, ben je creatief bezig of werk je aan jouw lichaamsbeweging.

Activiteiten

  • Clubactiviteiten: met jouw Groene Kruis lidmaatschap kun je deelnemen aan kaarten, biljarten, bloemschikken, wandelen of gym. 
  • Inloopactiviteiten: aan deze activiteiten kun je zonder inschrijving vrijblijvend deelnemen. Zoals muziekoptredens, modeshows, kienen, film kijken of barbecueën. 
  • Cursussen: schrijf je in voor bijvoorbeeld een schilder- of computercursus. 

Waar?

  • Woon-zorgcentrum St. Jan Baptist: Bertil Hoezen: 06 - 380 589 08 
  • Woon-zorgcentrum Dr. Engelsoord: Bertil Hoezen: 06 - 380 589 23
  • Woon-zorgcentrum Herten: Sabinje Corstjens : 06 - 143 784 13 
  • Woon-zorgcentrum Bosscherhof: Nancy Arntz: 06 - 380 589 24
  • Woon-zorgcentrum Bergh: Anja Heijligers: 06 - 248 316 34

Aanmelden

Het aanbod van activiteiten verschilt per locatie. Voor nadere informatie en aanmelding kun je bellen met de contactpersonen van bovengenoemde locaties. Je kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij een inloopactiviteit en op proef deelnemen aan een club voordat je je inschrijft.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

50% korting

Ledenvoordeel

Ben jij in de regio Roermond op zoek naar een leuke dagbesteding of wil je in contact komen met leeftijdsgenoten? 

Groene Kruis leden ontvangen 50% korting op activiteiten zoals kaarten, biljarten, bloemschikken, wandelen, muziekoptredens, modeshows, kienen, films, barbecueën, computer- en schildercursus of deelnemen aan gym. De prijzen verschillen per activiteit.

Neem contact op met de contactpersonen van de locatie van jouw voorkeur en informeer naar de activiteiten en bijbehorende kosten.

 

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Ik doe mee aan de Koersbalcub in WZC te Sint Odiliënberg. Het is een erg leuke bezigheid voor jong en oud. Doordat de activiteit ook nog wel wat vaardigheid vraagt, is het een fijne activiteit. Het is altijd gezellig en de sociale contacten die je ermee maakt, is een mooie bijkomstigheid. Er zijn wel nog altijd leden welkom, dus heeft u ook interesse? Sluit gerust aan!

8Dhr. Braun, 23 april 2018