Kraamzorg

Extra kraamzorg na indicatie

Is er een kindje op komst? Dat betekent dat je een spannende, en vooral leuke tijd tegemoet gaat. Maar wat voor kosten brengt de zwangerschap en de kraamtijd met zich mee? Jouw zorgverzekering vergoed mogelijk het een en ander, maar er geldt ook een wettelijke eigen bijdrage. Daarom is extra kraamzorg erg fijn om gebruik van te maken. Groene Kruis Ledenorganisatie biedt, samen met Geboortezorg Limburg, 12 uur aanvullende kraamzorg.

Wanneer krijgt je deze extra kraamzorg?
Voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie is, na indicatie door Geboortezorg Limburg, aanvullende kraamzorg gratis bij: kraamzorg bij couveusebaby's, kraamzorg na adoptie, kraamzorg na een langdurig ziekenhuisverblijf van de baby en noodkraamzorg.

Hulpmiddelen rondom Kraamzorg vanuit onze Medipoint Groene Kruis winkels

Wist je dat je ook verschillende hulpmiddelen kunt lenen bij onze Medipoint Groene Kruis winkels om je te ondersteunen tijdens jouw zwangerschap of nadat je kleintje is geboren.

Je kunt een aantal producten lenen zoals bedklossen, ruggensteun of een douchekruk. Deze producten worden de gehele uitleen periode vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Gratis huur van weegschaal én borstkolf

Een baby op komst? Dan komt er ontzettend veel op je af! Als Groene Kruis lid kun je extra kraamzorguren inkopen én wist je dat je naast dit voordeel ook een babyweegschaal én borstkolf voor 1 week gratis kunt lenen bij onze Medipiont | Groene Kruis winkels.

Wil je daarna een borstkolf of weegschaal aanschaffen of blijven huren? Dan krijg je 10% ledenkorting.

Meer weten over onze Medipiont | Groene Kruis winkels klik dan op onderstaande button.

50%

Ledenvoordeel

Kindje op komst? Leden krijgen 12 uur extra kraamzorg na indicatie door Geboortezorg Limburg. Tevens hebben leden de mogelijkheid om 6 tot 9 uur extra kraamzorg in te kopen met 50% korting op het uurtarief.

Voor leden is de extra kraamzorg gratis bij: kraamzorg bij couveusebaby's, kraamzorg na adoptie, kraamzorg na een langdurig ziekenhuisverblijf van de baby en bij noodkraamzorg.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl