Hulp bij belastingaangifte

Beoordeeld met een 7

Professionele hulp bij je jaarlijkse aangifte

Is de belastingaangifte voor je ook ieder jaar een zorg? Wil je hulp bij je belastingaangifte? Wij helpen graag om dit voor jou makkelijker te maken. Met goede fiscale hulp bespaar je veel tijd en in veel gevallen ook geld. Het Groene Kruis werkt hiervoor samen met het bedrijf Belastingaangifte Compleet, een bedrijf dat beschikt over een landelijk netwerk van gekwalificeerde belastingconsulenten.

 

Locatie

Wij kunnen je aangifte bij jou thuis verzorgen, of op een andere locatie naar wens. Wij passen ons aan jou aan. Je kunt je gegevens ook mailen, of per post versturen. Neem in dit geval wel altijd even contact op om de werkwijze door te nemen. Bij een aangifte bij jou thuis, of op locatie, komt een consulent bij je om de aangifte te verzorgen. Bij voorkeur op de laptop van de consulent. Maar het mag ook op je eigen computer.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€10 korting

Ledenvoordeel

Is de belastingaangifte voor jou ieder jaar een zorg? Goede fiscale hulp bespaart veel tijd en vaak ook geld. 

De expert van Belastingaangifte Compleet komt bij je thuis om de aangifte uit te voeren. Je betaalt hiervoor geen €90 maar het kortingstarief €80. Bovendien gaat je fiscaal partner gratis mee in de aangifte. Afrekenen doe je contant of via een mobiel pinapparaat. Heb je later nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met je belastingconsulent.

Je aangifte invullen kan bij jou thuis, op de laptop van de consulent of op jouw eigen computer.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Al jaren laat ik mijn belastingaangifte doen via Groene Kruis Ledenorganisatie. Ik zou het misschien ook wel zelf kunnen maar dat kost mij heel veel tijd. Tijd die ik liever aan andere dingen besteed en ik hoef me er niet druk over te maken. Ik laat me graag deze zorg uit handen nemen, voor de vierde keer nu alweer. Het gaat heel eenvoudig, er wordt telefonisch een afspraak gemaakt. In totaal ben ik drie kwartier met de boekhouder bezig . Na een aantal dagen krijg ik een digitale versie voor akkoord. De feitelijke aangifte doet het bedrijf daarna. De aangifte van mij en mijn vrouw zijn keurig verzorgd. Ze hebben de juiste kennis in huis. Toen ik met pensioen ging veranderde er nogal wat in mijn leven. Ik bleef nog een paar uurtjes werken en dat maakte de aangifte ingewikkelder. Ik ben blij dat ik er totaal geen omkijken meer naar heb.

7Meneer Kuppeveld, Deurne, 19 februari 2018