Klusjesman

Beoordeeld met een 9

Kleine en grotere klussen

Wil je jouw woonkamer opknappen, maar heb je zelf twee linkerhanden? Of kun je wel zelf schilderen of behangen, maar staat jouw gezondheid het niet meer toe? Of wil je je woonkamer door een echte professional onder handen laten nemen? Maak dan gebruik van de klusservice. Schilderen, behangen, gordijnen ophangen, ontruimen... onze klusjesmannen draaien er hun hand niet voor om. En als lid krijg je korting op het uurtarief.

Onze partner

Voor alle klussen werken we samen met Wonen Plus. Wonen Plus heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van senioren naar een nieuwe woonsituatie,  maar ook bij het opknappen van de huidige woonruimte. Je kunt bij hen terecht voor een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van schilder- en behangwerk, woninginrichting, meubels tot en met verhuizen. Groene Kruis leden profiteren van €5 korting op het uurtarief van behang- en schilderwerk. 

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€5 korting

Ledenvoordeel

Wil je jouw huis opknappen? Schilderen, behangen, gordijnen ophangen, ontruimen of andere klussen? Maak gebruik van de klusservice. Kleine en grotere klussen de mannen van de Klussenservice draaien er hun hand niet voor om. 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvang je €5 korting op het uurtarief voor behang- en schilderwerk en klussen in huis. Wordt nu lid en de klusservice staat voor je klaar!

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

9

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Omdat ik ging verhuizen naar een nieuwe woning vond ik het fijn om mijn muren door een bedrijf te laten verven. WonenPlus heeft dit absoluut naar wens uitgevoerd en ze boden zelfs aan te helpen met de verhuizing. Ondertussen werd ik helaas opgenomen in het ziekenhuis, maar WonenPlus heeft alles naar mijn nieuwe woning gebracht en daarna kon ik gerust verhuizen naar mijn nieuwe plek. Ik ben ontzettend tevreden en het was fijn om het uit handen te kunnen geven.

10Mw. L. Crommentuijn , 7 november 2023

Graag wil ik de klusservice bedanken voor hun goede service. Ze waren zeer kundig en ik ben dan ook goed geholpen. Erg tevreden!

8G. Jongen, 11 januari 2023