Klusjesman

Beoordeeld met een 8.8

Kleine en grotere klussen

Wilt u uw woonkamer opknappen, maar heeft u zelf twee linkerhanden? Of kunt u wel zelf schilderen of behangen, maar staat uw gezondheid het niet meer toe? Of u wilt uw woonkamer door een echte professional onder handen laten nemen? Maak dan gebruik van de klusservice. Schilderen, behangen, gordijnen ophangen, ontruimen... onze klusjesmannen draaien er hun hand niet voor om. En als lid krijgt u korting op het uurtarief.

Onze partner

Voor alle klussen werken we samen met Wonen Plus. Wonen Plus heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van senioren naar een nieuwe woonsituatie,  maar ook bij het opknappen van de huidige woonruimte. U kunt bij hen terecht voor een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van schilder- en behangwerk, woninginrichting, meubels tot en met verhuizen. Groene Kruis leden profiteren van €5 korting op het uurtarief van behang- en schilderwerk. 

Haal meer uit je lidmaatschap!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€5 korting

Ledenvoordeel

Wilt u uw huis opknappen? Schilderen, behangen, gordijnen ophangen, ontruimen of andere klussen? Maak gebruik van de klusservice. Kleine en grotere klussen de mannen van de Klussenservice draaien er hun hand niet voor om. 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u €5 korting op het uurtarief voor behang- en schilderwerk en klussen in huis. Wordt nu lid en de klusservice staat voor u klaar!

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8.8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de klussenservice. Ze hebben direct contact met mij opgenomen en de klus heel snel geklaard. Het is netjes gemaakt en was een vriendelijk man.

9.5Mevrouw van der Meer, 19 april 2018

Wonen Plus neemt al het werk uit handen en voert de wensen uit van de klanten. Je krijgt een goed en duidelijk advies en ze komen de gemaakte afspraken na . Er is altijd direct contact mogelijk wanneer hier vanuit de klant behoefte aan is. Wonen Plus is een echte aanrader.

8Theo Zanoli, 28 maart 2018