Was- en Strijkservice

Beoordeeld met een 7

Vuile was op laten halen en schoon weer terug

De zorg voor wasgoed is een terugkerende bezigheid in het huishouden. Werkzaamheden waar u mogelijk weinig zin in of tijd voor heeft. Of staat uw gezondheid het niet toe om het zelf te doen? Via Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u vertrouwd en voordelig gebruik maken van deze was en strijk service.

Schoon en opgevouwen

De vuile was wordt bij u thuis opgehaald door de wasserij en weer schoon en kastklaar gevouwen bij u thuis afgeleverd. Voor de strijkservice betaalt u een kleine meerprijs. Hiervoor gelden prijzen per kledingstuk. Voor het afnemen van deze wasservice en strijkservice dient u minimaal 3kg (bv. één lange broek, één blouse, ondergoed, sokken, 2 t-shirts en één handdoek) per wasbeurt te laten wassen.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

10% korting

Ledenvoordeel

Wassen en strijken, kunt u of wilt het liever niet meer zelf doen? Vuile was wordt opgehaald door de wasserij en weer schoon en kastklaar gevouwen afgeleverd. Voor de wasservice en strijkservice (kleine meerprijs per kledingstuk) geldt 3kg minimum.

Midden Limburg via De Orchidee te Roermond
Als lid ontvangt u 10% korting op de normale tarieven voor wassen en strijken.
Daarnaast worden er geen voorrij- of bezorgkosten in rekening gebracht.

Noord Limburg via Van Hal Stomerij te Helden-Beringe
Als lid ontvangt u 10% korting op de normale tarieven voor wassen en strijken. Onder de €40 betaalt u voorrijkosten van €4,05. Boven de €40 is de haal- en bezorgservice gratis.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Alles was goed geregeld. Een grote taak valt eindelijk van mijn schouders. Ze halen het netjes op en leveren het weer mooi aan huis.

7Mevrouw Klerken, Roermond, 4 januari 2018