Kapper aan huis

Beoordeeld met een 7.5

Kies voor gemak, de kapper aan huis

Misschien ben je minder mobiel of heb je geen tijd om naar de kapper te gaan, maar zoek je wel een ervaren kapper of kapster die alle kapsels kan verzorgen en je haar in model kan knippen? Wij hebben voor jou dé oplossing: de thuiskapper. De service van de kapper aan huis kan bestaan uit wassen, knippen, verven en permanenten. De kapper of kapster brengt alle spullen zelf mee.

Kom je liever naar de salon?

Een aantal van onze aangesloten kappers hebben ook een kapsalon tot hun beschikking. Ga je liever naar de kapsalon, vraag aan onze aangesloten kappers of deze mogelijkheid er voor jou is.

10%

Ledenvoordeel

Ben je minder mobiel of heb je geen tijd om naar de kapper te gaan? Wij hebben voor jou dé oplossing: de kapster aan huis. Kies voor gemak en service, kies voor een thuiskapper die alle kapsels kan verzorgen en jouw haar in het gewenste model kan knippen.

Leden ontvangen 10% korting op wassen, knippen, verven en permanenten. Elke kapper hanteert zijn of haar eigen tarief. Er worden geen voorrijkosten berekend.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Handig dat ik ook bij de kapper zelf kan langskomen!

7Mevrouw Ewalds, Reuver, 15 februari 2018

Ik ben erg tevreden over de kapper aan huis. Ik ben slechter te been dus het is ontzettend fijn dat ze bij mij thuis komen.

8Mevrouw Van Beek, Posterholt, 4 januari 2018