Tuinman

Beoordeeld met een 7

Uw tuin er weer verzorgd uit laten zien

Is in de tuin werken voor u een verplichting of kunt u simpelweg niet meer in de tuin werken? Maar wilt u wel iedere dag genieten van een mooie verzorgde tuin? Of u nu in Venlo, Deurne, Weert, Roermond of Panningen woont, via ons Limburgse netwerk van hoveniers en tuinmannen kunt u uw tuin er verzorgd uit laten zien tegen een voordelig tarief.

Schakel een specialist in

U kunt het onderhoud aan uw tuin gemakkelijk en vertrouwd laten verzorgen door een gediplomeerde specialist, hovenier of tuinman. Hiermee kunnen wij uw lasten en zorgen uit handen nemen. U kunt voor vrijwel alle werkzaamheden in uw tuin de specialist inschakelen. Van snoeiwerk tot bestratingen, van gras maaien tot vijveraanleg, van renoveren tot opnieuw aanleggen. Uw tuin is in goede handen. Wilt u iets nieuws? U zegt het, wij doen het!

Onze hoveniers zijn zeer ervaren en hebben een passie voor het creëren van mooie en functionele tuinen die passen bij uw levensstijl en budget. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u een korting op onze hoveniersdiensten en profiteert u van ons uitgebreide netwerk van groene professionals. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van een prachtige tuin, maar ook van een groene en gezonde leefomgeving.

Free photo overhead view of hand holding small fresh potted plant

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

10% korting

Ledenvoordeel

Is in de tuin werken voor u niet meer mogelijk? Maar wel genieten van een mooie en verzorgde tuin? Van snoeiwerk tot bestratingen, van gras maaien tot vijveraanleg en onderhoud. Een gediplomeerd hovenier of tuinman komt bij u aan huis.

U ontvangt 10% korting op het standaard uurtarief en u betaalt geen voorrijkosten.

U maakt per keer minimaal één uur gebruik van de tuinservice. Daarna wordt er gerekend in blokken van een half uur. Spaar kleine taken op, zodat de hovenier zijn tijd efficiënt kan besteden.

Op basis van uw wensen stelt de hovenier een prijsindicatie op. Deze wordt samen met u doorgenomen voordat de hovenier aan de slag gaat.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Vond het wel prijzig, maar uiteindelijk tevreden met het resultaat. Ze komen nu vaker.

7Mevrouw Rhee, Roermond, 15 februari 2018

Ik was erg tevreden over de service van de hovenier. Ze hebben mijn tuin helemaal winterklaar gemaakt. Ik maak nu periodiek gebruik van de service.

7Meneer Denissen, Tegelen, 4 januari 2018