Zet een mantelzorger in het zonnetje

Met Verborgen Verlangens

Als Groene Kruis Ledenorganisatie ondersteunen we mantelzorgers met diensten, informatie en interessante vergoedingen bij zorgverzekeraars. Dat doen we omdat we hun werk zo ontzettend belangrijk en waardevol vinden. Maar daar houden we het niet bij. Wij vinden namelijk dat mantelzorgers zich gezien en gesteund moeten voelen. Daarom hebben wij ‘Verborgen Verlangens – de mantelzorgeditie’ in het leven geroepen.

Leden van Groene Kruis Ledenorganisatie kunnen via onze website een aanvraag indienen om een mantelzorger in het zonnetje te zetten. Wil jij je zus verrassen met een bosje bloemen omdat ze zo goed voor je moeder zorgt? Verdient jouw beste vriend een dagje uit omdat hij zijn gehandicapte zoon altijd op de eerste plaats zet? Wil je iemand laten zien dat je zo blij met zijn of haar hulp bent? Of gun je jouw buurvrouw een bezoek aan het theater omdat ze jou helpt in het huishouden? Geef hem of haar dan op voor Verborgen Verlangens! Wij nemen vervolgens contact met je op en samen kijken we naar een leuke verrassing. Want mantelzorgers verdienen dankbaarheid en een hart onder de riem!

Actievoorwaarden

  • Aanvragers dienen lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie (mantelzorgers niet).
  • We vervullen één wens per maand en maken een aantal mantelzorgers blij met een bloemetje. Je aanvraag is dus geen garantie voor een daadwerkelijke verrassing. We laten je echter altijd weten of jouw aanvraag is uitgekozen of niet. Ben je niet gekozen, dan blijft jouw aanvraag niet staan, je dient dan een nieuwe aanvraag in te dienen.
  • Aanvragers en mantelzorgers dienen woonachtig te zijn in Nederland.
  • Aanvragen voor materiële zaken worden niet in behandeling genomen.
  • Aanvragers en mantelzorgers gaan ermee akkoord dat een omschrijving en foto’s van hun verrassing worden gedeeld op de verschillende kanalen van Groene Kruis Ledenorganisatie.

Geef een mantelzorger op

Wat ontzettend mooi dat jij een mantelzorger in het zonnetje wilt zetten!

Via onderstaande button kun jij de wens opgeven. Wij laten altijd weten of we deze wens in vervulling laten gaan. Bedankt voor het meedoen!

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl