Eropuit met Go mingle

Samen is leuker dan alleen

Wil jij vaker een dagje weg? Of lijkt het je gezellig om in groepen verrassende uitjes te ontdekken? Word dan lid van www.gomingle.nl en ga mee met de activiteiten die Go mingle gratis voor haar leden organiseert. Zoals (stads)wandelingen, uitjes naar musea en samen naar het theater. Ook kun je je aanmelden voor leuke clubs, zoals een boeken-, spelletjes- en wandelclub. Heb je zelf ideeën voor een leuk uitje? Als lid kun je onbeperkt oproepen plaatsen met wat jij graag samen wil doen.

De activiteiten zijn verdeeld in de categorieën:

  • cultuur
  • eropuit
  • sport & adventure
  • eten
  • hobby
  • uitgaan
  • gezondheid & zorg.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kun je jezelf aanmelden voor de leukste clubs, van boekenclub tot wandelclub. 

Wat doet Go mingle?

Go mingle is er voor iedereen die graag op pad gaat en nieuwe mensen wil leren kennen. De meeste leden zijn tussen de 35 en 75 jaar. Leeftijd doet er dus niet toe, het gaat erom dat je het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen door samen iets leukst te doen. 

Succesverhalen

Als je lid bent van Go mingle kun je gemakkelijk volgen wat andere leden doen en meedoen met uitjes die zij organiseren. De activiteiten en uitjes van Go mingle zijn verspreid over heel Nederland. Voor iedereen is er zo altijd wel iets leuks te beleven bij hem of zij in de buurt, of wellicht heb je zin om op pad te gaan met de trein om een ander stukje Nederland te ontdekken. Hieronder lees je een paar succesverhalen van toffe activiteiten die dankzij. Go mingle georganiseerd zijn!

 

Samen eropuit

Onze leden krijgen €5,- korting op het jaarabonnement van €29,-. Middels de kortingscode GKL5, wordt de korting toegepast op jouw abonnement. 

We kunnen ons voorstellen dat mensen eerst even willen rondkijken, voordat ze iets betalen. Dat kan door een gratis basis abonnement af te sluiten. Als je een oproep wil plaatsen of mee wil doen met een van de activiteiten of die van andere leden, moet je een betaald abonnement afsluiten.

Samen naar Kasteel Hoensbroek in Limburg

Samen naar Kasteel Hoensbroek in Limburg

Succesverhaal: een grote club leden is samen naar het mooiste en één van de best bewaarde kastelen van Nederland geweest. Kasteel Hoensbroek in Limburg is echt de moeite waard, het was prachtig! Je dwaalt tijdens je bezoek door meer dan veertig (!) kasteelvertrekken.

Uiteraard hebben ze ook genoten van een lekker drankje en een stuk échte Limburgse vlaai.

Lentewandeling in het Groene Hart

Succesverhaal: Op een stralende lentedag heeft een club van Go mingle samen een mooie wandeling gemaakt over Landgoed Linschoten, vlakbij Woerden. Het landgoed is maar liefst 500 hectare groot en daarmee het grootste aaneengesloten landgoed van het Groene Hart.

Met twaalf leden hebben ze genoten van de prachtige omgeving en sloten ze de middag gezellig af met een lekker drankje en appeltaart op het terras! Samen wandelen is altijd leuk.

 

Lentewandeling in het Groene Hart
Ogen uitkijken in de Kasteeltuinen Arcen

Ogen uitkijken in de Kasteeltuinen Arcen

Succesverhaal: De Kasteeltuinen in Arcen zijn al een aantal keer gekozen tot het leukste uitje van Limburg. En terecht, tijdens de herfst van 2021 raakten we niet uitgekeken in de 15 prachtige kasteeltuinen! Dit keer ging een gezellige club leden in de lente naar Arcen.

Ze hebben samen genoten van de prachtige tuinen, het heerlijke weer en hun mooie gesprekken. Voor Lisanne was dit haar eerste uitje, ze schreef naar “ik heb er nu al nieuwe vrienden bij”. Hoe leuk is dat!