Glazenwasser

Beoordeeld met een 7

Altijd schone ramen

Hou jij van gemak of kun je zelf niet meer de ramen wassen? De glazenwasser neemt dit werk uit handen. Regelmatig of incidenteel, net wat je wil. Op basis van de regelmaat van het wassen en het aantal ramen maakt de ramenwasser een offerte. Spreekt de offerte je aan, dan wordt er direct een afspraak ingepland.

Ook je kozijnen en gevel schoon

De ramen worden grondig schoongemaakt, waarbij de kozijnen ook worden meegenomen. Met de nieuwste schoonmaaktechnieken wordt er effectief en snel gewerkt, waardoor er tot 8 meter hoog ramen gewassen kunnen worden zonder een ladder of hoogwerker te gebruiken. Dit is voor jou extra voordelig in de kosten.

Naast ramen kun je door de glazenwasser ook diverse gevelbeplatingen (b.v. trespa), rolluiken, serres en overkappingen laten reinigen.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

10% korting

Ledenvoordeel

Hou jij van gemak of kun je zelf niet meer de ramen wassen? Altijd schone ramen met een glazenwasser aan huis. De ramenwasser komt regelmatig of op afspraak ramen en kozijnen grondig schoonmaken. De glazenwasser reinigt ook gevelbeplatingen, rolluiken, serres en overkappingen. 

Leden krijgen 10% korting op het uurtarief van de glazenwasser. 

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Was zeer tevreden. De glazenwasser komt vier keer per jaar langs. Erg handig om met het winterse weer niet zelf de ramen te hoeven wassen.

7Mevrouw Smit, Grashoek, 4 januari 2018