Huishoudelijke hulp

via UWassistent

Heb je het gevoel dat het huishouden te veel energie of tijd van je vraagt of lukt het huishouden niet meer zelf? Geen zorgen, want UWassistent staat voor je klaar om een geschikte huishoudelijke hulp te vinden die jouw huis op structurele basis komt schoonmaken. De betrouwbare en gescreende assistenten van UWassistent staan klaar om jou te ondersteunen bij verschillende huishoudelijke taken, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, sanitair schoonmaken, wassen en strijken. 

UWassistent kan helaas niet altijd garanderen dat er een geschikte hulp gevonden wordt.

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is.

WMO
Wanneer je vanwege een aandoening of beperking niet meer zelfstandig het huishouden kunt doen en je hebt geen mogelijkheden om het zelf op te lossen. Dan kun je terecht bij het WMO-loket van jouw gemeente. De gemeente beoordeelt of je een indicatie krijgt voor huishoudelijke hulp. 

UWassistent
Wanneer je niet aanmerking komt voor WMO kun je altijd zelf huishoudelijke hulp inschakelen. Hiervoor ben je bij onze samenwerkingspartner UWassistent aan het juiste adres. De contactpersoon uit jouw regio neemt graag contact met jou op om je wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij voor jou op zoek gaan naar een geschikte hulp voor onderhoud van jouw tuin, het schoonmaken van jouw huis of iemand die je gezelschap houdt óf je helpt bij het structureren van jouw dag. UWassistent probeert binnen één maand een geschikte hulp te vinden. Is er een geschikte hulp gevonden? Dan mag je uiteraard eerst kennismaken. 

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor de huishoudelijke hulp van UWassistent een uurtarief vanaf €21,- je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95 en krijgt 2.5% korting op het uurtarief.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.