Kleine klusjes

Via UWassistent

Zijn er bepaalde klussen waar je zelf niet aan toekomt of waarvan je niet precies weet hoe je het moet aanpakken? Bij UWassistent vind je een handige, enthousiaste klusjesman of -vrouw die jou graag komt helpen. Klussen is voor hen echt een hobby en ze doen dit vaak naast een andere baan of pensioen. 

De klushulpen die via UWassistent werken, helpen bij de kleinere klussen. Denk aan schilderijen ophangen, lampen monteren en meubels in elkaar zetten. 
Voor de grotere klussen in huis kun je terecht bij een professioneel klusbedrijf.

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is. De contactpersoon uit jouw regio neemt graag contact met jou op om je wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij voor jou op zoek gaan naar een geschikte hulp voor onderhoud van jouw tuin, het schoonmaken van jouw huis of iemand die je gezelschap houdt óf je helpt bij het structureren van jouw dag. UWassistent probeert binnen één maand een geschikte hulp te vinden. Is er een geschikte hulp gevonden? Dan mag je uiteraard eerst kennismaken. 

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor kleine klusjes van UWassistent een uurtarief vanaf €25,- en je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.