Over Groene Kruis Ledenorganisatie

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Diensten
Met onze diensten houdt u de regie over uw eigen leven. Ze ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving. Zo zetten wij ons in voor iedereen in elke levensfase.

Advies
Wij helpen u graag als u vragen heeft over onze diensten, maar ook over allerlei zaken op het gebied van welzijn, zorg en zelfstandig thuis blijven wonen. Op werkdagen zijn wij van 09:00 tot 17:00 telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook verzorgen wij regelmatig gratis themabijeenkomsten.

Onze leveranciers
De diensten die wij aanbieden worden geleverd door vaste, vertrouwde en door ons geselecteerde dienstverleners. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een goede en betrouwbare kwaliteit.

Ons team
Het team van Groene Kruis Ledenorganisatie is dagelijks in de weer met de vraag “wat hebben onze leden nodig om tevreden, gezond, zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven?”. Met veel plezier en toewijding werken wij achter de schermen volop aan een uitgebreid aanbod producten en diensten.

Werken bij Groene Kruis of De Zorggroep?
Op zoek naar een uitdagende functie bij Groene Kruis of De Zorggroep? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's! Alle vacatures zijn verzameld op werkenbijdezorggroep.nl

Direct lid worden

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting. Uw Groen Kruis lidmaatschap kost slechts €14,95 per kalenderjaar.

Groene Kruis Ledenorganisatie voor iedereen, voor elke levensfase

“Zelf bepalen hoe u uw leven inricht. Dat voelt prettig, voor zowel jong als oud. Groene Kruis Ledenorganisatie kan u hier op vele manieren bij helpen. Wij bieden gemaksdiensten die ervoor zorgen dat er tijd is voor andere dingen of om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Wij stellen ons ten doel om iedereen, van jong tot oud, zoveel mogelijk uit het leven te laten halen. Vitaal, gezond en zelfstandig leven staat hierbij voorop.’’