Zorg & advies

Extra zorg thuis

Een rolstoel lenen, extra kraamzorg of mantelzorg ondersteuning. Allemaal voorbeelden van zorgondersteuning. Of het nu eenmalig is, tijdelijk of permanent, Groene Kruis Ledenorganisatie helpt u met een uitgebreid aanbod in zorgondersteuning. Onze ledenadviseur kan u bovendien adviseren over de juiste producten en diensten voor uw situatie.

Welke zorg heeft u nodig?

Heeft u tijdelijk of permanent hulpmiddelen als krukken, rollators of een scootmobiel nodig? Bij de Medipoint Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u de juiste hulpmiddelen en krijgt u passend advies.

Dagelijkse klusjes zijn soms niet meer gemakkelijk om te doen. Vaak kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Samenwerkingspartner ZorgMies staat hiervoor graag voor u klaar!

Komt u in aanmerkingen voor aanvullende kraamzorg? Bekijk de voorwaarden en mogelijk kunt u gebruik maken van 12 uur extra kraamzorg.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Ledenvoordelen

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij je thuis en voordelige dagjes uit met korting. Jouw lidmaatschap kost slechts €17,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens

Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!