Univé schadeverzekering

Beoordeeld met een 7

Profiteer van korting op uw verzekeringen bij Univé

Nog een reden om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie. Groene Kruis leden profiteren namelijk van minimaal 5% korting op verschillende verzekeringen! Je kiest zelf of je via internet afsluit of gewoon bij de adviseur in de Univé winkel bij jou in de buurt. De adviseurs van Univé denken graag met je mee om risico’s te voorkomen en te beperken.

 

Meer informatie of direct afsluiten

Ben je al lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en wil je direct profiteren van de kortingen op Univé verzekeringen? Of wil je meer informatie over de voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie in combinatie met Univé. Kijk dan op www.unive.nl/gkl

Wil je een afspraak (telefonisch of fysiek) maak dan snel en eenvoudig een afspraak via www.unive.nl/afspraak

Zorgeloos wonen

Zorgeloos wonen

Oktober woonmaand komt er weer aan en dat betekent dat veel mensen weer wat aan hun interieur gaan doen. Als u dan eenmaal een nieuwe bank, eettafel of een nieuw bed heeft gekocht wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten.

Niets is vervelender dan wanneer er wat met je spullen of huis gebeurt. Bij Univé snappen onze adviseurs dat. Daarom staan we altijd snel voor je klaar met persoonlijke hulp. We laten je graag kennismaken met onze woonverzekering. Wist je bijvoorbeeld dat als jouw mobiel, laptop of tablet binnenshuis vallen, deze gewoon verzekerd zijn binnen onze allrisk woonverzekering zonder eigen risico?

Als lid van het Groene Kruis ledencollectief ontvang je maar liefst 10% korting op onze woonverzekering. Vraag één van onze adviseurs om jou premie te berekenen en leg deze gerust eens naast uw huidige premie. Maak een afspraak en kom erachter of de Univé woonverzekering wat voor jou is.

Klik hier om een afspraak te maken. 

Korting

Ledenvoordeel

Wil je ook profiteren van korting op je schadeverzekering bij Univé? 

Je krijgt 5% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtshulp, Doorlopende reisverzekering, Caravanverzekering, Bromfietsverzekering en/of Fietsverzekering.

En je krijgt 10% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Woonhuisverzekering en/of Inboedelverzekering.

Een verzekering sluit je online af of bij de adviseur in de buurt.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Voor een gezin met twee kinderen hakken de kosten voor verzekeringen er behoorlijk in. Aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand……Voornaamste reden voor ons om lid te worden van Groene Kruis Ledenorganisatie was dan ook de korting op verzekeringen. Dat scheelt gewoon tientalleneuro’s op jaarbasis.

7Mevrouw Janssen, Venlo, 19 februari 2018