Univé schadeverzekering

Beoordeeld met een 7

Profiteer van korting op jouw verzekeringen bij Univé

Nog een reden om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie. Groene Kruis leden profiteren namelijk van 5% korting op verschillende verzekeringen! Je kiest zelf of je via internet afsluit of gewoon bij de adviseur in de Univé winkel bij jou in de buurt. De adviseurs van Univé denken graag met je mee om risico’s te voorkomen en te beperken. Ben je al lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en wil je direct profiteren van de kortingen op Univé verzekeringen? Of wil je meer informatie over de voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie in combinatie met Univé. Kijk dan op www.unive.nl/gkl

Het eerste gesprek is altijd gratis! Loop gezellig binnen of maak je afspraak online via www.unive.nl/afspraak

Univé Venlo

Persoonlijk advies en deskundige adviseurs ; dat vind je bij de Univé winkel in Venlo. Verzekeringsadviseurs Geert Brands, Vera Vercoulen en Bert Hermkens staan dagelijks voor jou klaar met advies over particuliere schadeverzekeringen.

Ook kun je bij hun terecht voor onafhankelijk hypotheek advies voor nieuwe én bestaande hypotheken. Univé werkt samen met de Vereniging Eigen Huis en iedere week is hypotheek adviseur Astrid van Munster in Venlo aanwezig. Het eerste gesprek met haar is altijd gratis!

 

Korting

Ledenvoordeel

Wil je ook profiteren van korting op je schadeverzekering bij Univé? 

Je krijgt 5% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtshulp, Doorlopende reisverzekering, Caravanverzekering, Bromfietsverzekering, Fietsverzekering, Woonhuisverzekering en/of Inboedelverzekering.

Een verzekering sluit je online af of bij de adviseur in de buurt.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Voor een gezin met twee kinderen hakken de kosten voor verzekeringen er behoorlijk in. Aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand……Voornaamste reden voor ons om lid te worden van Groene Kruis Ledenorganisatie was dan ook de korting op verzekeringen. Dat scheelt gewoon tientalleneuro’s op jaarbasis.

7Mevrouw Janssen, Venlo, 19 februari 2018