Univé schadeverzekering

Beoordeeld met een 7

Profiteer van korting op uw verzekeringen bij Univé

Nog een reden om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie. Groene Kruis leden profiteren namelijk van minimaal 5% korting op verschillende verzekeringen! U kiest zelf of u via internet afsluit of gewoon bij de adviseur in de Univé winkel bij u in de buurt. De adviseurs van Univé denken graag met u mee om risico’s te voorkomen en te beperken.

 

Meer informatie of direct afsluiten

Bent u al lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en wilt u direct profiteren van de kortingen op Univé verzekeringen? Of wilt u meer informatie over de voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie in combinatie met Univé. Kijk dan op www.unive.nl/gkl

Wilt u een afspraak (telefonisch of fysiek) maak dan snel en eenvoudig een afspraak via www.unive.nl/afspraak

 

Doe de BespaarCheck én ontvang een bol.com bon t.w.v. €10,-

De wereld is in een jaar tijd behoorlijk veranderd, uw persoonlijke situatie misschien ook wel. Misschien betaalt u wel voor dingen die u niet meer nodig heeft

  • Rijd u jaarlijks meer/minder kilometers met mijn auto?
  • Heeft u uw huis verbouwd in het afgelopen jaar?
  • Is de zekerheid m.b.t. uw werksituatie veranderd?
  • Heeft u uw verzekeringen ondergebracht bij verschillende maatschappijen?

Heeft u bij één of meerdere vragen ‘ja’ geantwoord? Dan kunt u mogelijk geld besparen en is het goed om uw verzekeringen na te laten kijken tijdens de BespaarCheck. Wanneer u nu een afspraak maakt ontvangt u na afloop een Bol.com bon t.w.v. €10 cadeau.

Veilig wonen

Veilig wonen

Voorkom problemen in en rond uw huis met een Veilig Wonen-abonnement van Univé. U kunt meerdere diensten selecteren tegen een aantrekkelijk laag bedrag per maand. Bijvoorbeeld een alarminstallatie, rioolservice of cv-onderhoud. Bovendien ontvangt u direct korting op uw woonverzekering bij Univé. Bekijk onze website voor meer informatie en stel uw Veilig Wonen- abonnement samen. Klik hier voor meer informatie.

Korting

Ledenvoordeel

Wilt u ook profiteren van korting op uw schadeverzekering bij Univé? 

U krijgt 5% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtshulp, Doorlopende reisverzekering, Caravanverzekering, Bromfietsverzekering en/of Fietsverzekering.

En u krijgt 10% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Woonhuisverzekering en/of Inboedelverzekering.

Een verzekering sluit u online af of bij de adviseur in de buurt.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Voor een gezin met twee kinderen hakken de kosten voor verzekeringen er behoorlijk in. Aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand……Voornaamste reden voor ons om lid te worden van Groene Kruis Ledenorganisatie was dan ook de korting op verzekeringen. Dat scheelt gewoon tientalleneuro’s op jaarbasis.

7Mevrouw Janssen, Venlo, 19 februari 2018