Univé schadeverzekering

Beoordeeld met een 7

Profiteer van korting op uw verzekeringen bij Univé

Nog een reden om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie. Groene Kruis leden profiteren namelijk van minimaal 5% korting op verschillende verzekeringen! U kiest zelf of u via internet afsluit of gewoon bij de adviseur in de Univé winkel bij u in de buurt. De adviseurs van Univé denken graag met u mee om risico’s te voorkomen en te beperken.

 

Meer informatie of direct afsluiten

Bent u al lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en wilt u direct profiteren van de kortingen op Univé verzekeringen? Of wilt u meer informatie over de voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie in combinatie met Univé. Kijk dan op www.unive.nl/gkl

Wilt u een afspraak (telefonisch of fysiek) maak dan snel en eenvoudig een afspraak via www.unive.nl/afspraak

Zorgeloos wonen

Zorgeloos wonen

Oktober woonmaand komt er weer aan en dat betekent dat veel mensen weer wat aan hun interieur gaan doen. Als u dan eenmaal een nieuwe bank, eettafel of een nieuw bed heeft gekocht wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten.

Niets is vervelender dan wanneer er wat met uw spullen of huis gebeurt. Bij Univé snappen onze adviseurs dat. Daarom staan we altijd snel voor u klaar met persoonlijke hulp. We laten u graag kennismaken met onze woonverzekering. Wist u bijvoorbeeld dat als uw mobiel, laptop of tablet binnenshuis vallen, deze gewoon verzekerd zijn binnen onze allrisk woonverzekering zonder eigen risico?

 Als lid van het Groene Kruis ledencollectief ontvang u maar liefst 10% korting op onze woonverzekering. Vraag één van onze adviseurs om uw premie te berekenen en leg deze gerust eens naast uw huidige premie. Maak een afspraak en kom erachter of de Univé woonverzekering wat voor u is.

Klik hier om een afspraak te maken. 

Korting

Ledenvoordeel

Wilt u ook profiteren van korting op uw schadeverzekering bij Univé? 

U krijgt 5% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtshulp, Doorlopende reisverzekering, Caravanverzekering, Bromfietsverzekering en/of Fietsverzekering.

En u krijgt 10% korting op de premie van de volgende verzekeringen:
Woonhuisverzekering en/of Inboedelverzekering.

Een verzekering sluit u online af of bij de adviseur in de buurt.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Voor een gezin met twee kinderen hakken de kosten voor verzekeringen er behoorlijk in. Aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand……Voornaamste reden voor ons om lid te worden van Groene Kruis Ledenorganisatie was dan ook de korting op verzekeringen. Dat scheelt gewoon tientalleneuro’s op jaarbasis.

7Mevrouw Janssen, Venlo, 19 februari 2018