Gezelschap & Begeleiding

van UWassistent

Kun jij wel wat gezelschap gebruiken? Ben jij op zoek naar iemand die met jou of jouw vader/moeder een blokje om gaat of helpt met boodschappen doen? Iemand die een kopje koffie komt drinken en gezellig een praatje maakt? UWassistent helpt je bij het vinden van passend gezelschap. Een begeleider kan allerlei activiteiten met jou ondernemen, zoals samen boodschappen doen of wandelen, maar ook kan hij/zij jou begeleiden naar een doktersafspraak of naar de opticien. 

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is.

Match tussen aanvrager en dienstverlener

Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor gezelschap & begeleiding van UWassistent een uurtarief vanaf €24,-, je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95 en krijgt 2,5% korting op het uurtarief.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.