Balans in je leven

Kom in rustiger vaarwater

Heb je pijn aan je knie? Dan ga je naar de fysiotherapeut. En zie je niet meer goed? Dan helpt een opticien je verder. Maar bij wie kun je terecht als je wel wat meer rust en regelmaat in jouw leven kunnen gebruiken? Het antwoord is de balanscoach!

De balans in je leven: die is er momenteel niet. Je zorgt voor alles en iedereen, houdt al die ballen in de lucht. Maar…. wanneer ben jij aan de beurt. Wacht niet totdat er tijd voor is, maar maak die tijd NU! Met het aanbod van Anouk zorg je dat je weer goed voor jezelf kunt zorgen en er ook kunt zijn voor een ander.

Voordelen voor jou

 1. De impactscan & impactsessie 

  Met de IMPACT-scan word je bewust van de rollen die je in je dagelijks leven vervult en hoeveel IMPACT dat op jou heeft. Alleen al door het invullen van de IMPACT-scan word je door de vragen al bewust van jouw valkuilen. Met jouw antwoorden weet de balanscoach de vinger direct op de zere plek te leggen. Dit gebeurt tijdens een (online) sessie van 30 minuten.
  Voor deze impactscan en -sessie betaal jij als lid €27,- in plaats van €47,-.

 2. Cursus 'Alle ballen in de lucht'

  Met deze cursus ga jij zelf ontdekken wat jou energie kost en oplevert. Maar ook hoe je je dag handiger kunt indelen, waardoor je veel meer rust in je hoofd ervaart.
  Optie 1: 'Alle ballen in de lucht' - Doe het zelf | Met deze optie maak jij zelf de opdrachten en zal de balanscoach meekijken waar dat nodig is. Hiervoor betaal jij als lid €65,- in plaats van €99,-.
  Optie 2: 'Alle ballen in de lucht' + Balanssessie | Met deze optie maak jij zelf de opdrachten en zal de balanscoach meekijken waar dat nodig is. Tevens ontvang je na 3 lessen een (online) balanssessie van 1,5 uur. Hiervoor betaal jij als lid €150,- in plaats van €225,-.

 3. Balanstraject individueel 'Op de rit'

  In dit individuele traject op maat leer je waar je grenzen liggen. Als je uitspreekt wat je wensen zijn kan een ander daarmee rekening houden. Je start met een kennismaking met Anouk. Vervolgens doorloop je 3 sessies waarbij je al een aantal cruciale stappen gaat zetten naar meer balans. Hierin kun je kiezen of je zo online of face-to-face volgt. Je bent ongeveer 2 maanden bezig, maar tussen de afspraken door is Anouk er voor jou. Hiervoor betaal jij als lid voor de online variant €160,- in plaats van €240,-. De face-to-face kost voor jou als lid €295,- in plaats van €375

Gratis inspiratiemateriaal

Anouk eerst leren kennen, of nog niet toe aan een traject maar wél al beginnen met werken aan jezelf? Anouk’s podcast ‘In balans’ en haar e-book ‘Meer tijd voor jezelf’ zijn de moeite waard op de eerste kleine stappen te zetten. Ook kun jij je inschrijven om wekelijks de inspiratiemails te ontvangen. Klik voor meer informatie op de button hieronder

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl