Stoppen met roken

Beoordeeld met een 8.5

Denk jij aan een rookvrij leven?

Ondanks alle nadelen van het roken is het wegleggen van een sigaret erg lastig. Heb je al eens geprobeerd te stoppen maar lukt het niet alleen, of wil je stoppen voor jouw gezondheid? Stoppen is mogelijk met de juiste begeleiding. Rookvrij leven biedt vele voordelen en draagt bij aan een fitter en gezonder leven. Daar helpen wij je graag bij!

Het heeft altijd effect

Het is nooit te laat om te stoppen. Stoppen verkleint het risico op ziekten zoals kanker, verschillende longziekten, netvliesveroudering, hart- en vaatziekten én draagt bij aan een gezonder leven. Daarnaast is het voor (aanstaande) ouders een extra motivator, want het vergroot de kans op zwangerschap én verlaagt het risico op aandoeningen bij de baby.

Persoonlijk en gekwalificeerd programma

Met goede hulp wordt de kans groter om van het roken af te komen. Daarom bieden wij de hulp van Aesculaap Medische Assistentie. Als je wil stoppen met roken is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Het is namelijk een proces van verandering. Met professionele en persoonlijke hulp leer je zelf jouw vicieuze cirkel van verslaving en gewoonten te doorbreken. Maar liefst 64% van de gestopte rokers is na 1 jaar nog steeds rookvrij!

 

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€50 korting

Ledenvoordeel

Heb je al eens geprobeerd te stoppen met roken maar lukt het niet? Aesculaap Medische Assistentie helpt je! Voor de leden van het Groene Kruis is er 1 uur extra gratis coaching of 10% korting op onze stoppen met roken begeleidingen! Dit komt boven op de vergoeding in basisverzekering van jouw zorgverzekering. Een rookvrij leven draagt bij aan een fitter en gezonder leven.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Vraag de dienst dan aan via het ledenportaal!

Ledenportaal

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben erg tevreden met de persoonlijke begeleiding.

8Meneer Janssen, Panningen, 15 februari 2018

Ik rookte al 40 jaar en zonder hulp lukte stoppen met roken me niet. Toen ik hoorde van persoonlijke begeleiding ben ik dit traject ingegaan. Tijdens dit traject krijg je handvaten aangereikt voor jouw persoonlijke situatie. Dit heeft mij geholpen om te stoppen met roken. Sinds ik ben gestopt met roken voel ik me fysiek en mentaal fitter. Ik kan het iedereen aanraden!

9Wim Jaspers, Eindhoven, 4 januari 2018