Gezond & fit

Met eenvoudige aanpassingen kunt u langer gezond door het leven gaan.

Gezonder leven, is fit en actief leven

Gezonder leven, meer bewegen en fit blijven. Vaak willen we wel, maar hoe begin je met gezonder leven? Met kleine aanpassingen in uw dagelijks leven kunt u al veel bereiken. Groene Kruis Ledenorganisatie is steeds op zoek naar services die u helpen en het gezonder leven makkelijker maken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Dat bewegen gezond is, wist u vast al. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met diverse fitness- en sportcentra voor aantrekkelijke aanbiedingen, er is zelfs een speciale fitness voor 50-plussers. Liever thuis aan de gang met bewegen? Bekijk dan eens de app van Fitavie. Vraagt u zich af hoe gezond u eigenlijk bent? Met een gezondheidscheck komt u dat snel te weten! 

Naast bewegen is het belangrijk dat u ook zorgt voor ontspanning. Leer er alles over tijdens de cursus Lekker slapen.

Een gezonde levensstijl en roken gaan niet samen, stoppen met roken is niet eenvoudig. Met professionele en persoonlijke hulp wordt de kans groter om succesvol te stoppen.

 

 

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!