Ledenvoordelen

Speciaal voor jou: profiteer maximaal van jouw lidmaatschap!

Het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heeft meer voordelen dan je denkt. Jij profiteert met het hele gezin van vele services en aantrekkelijke kortingen voor slechts €17,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Ontdek de mogelijkheden om nog meer voordeel uit jouw lidmaatschap te halen.

Speciaal voor onze leden

Groene Kruis Ledenorganisatie biedt jou een uitgebreid producten- en dienstenaanbod. Heb je vragen over Groene Kruis Ledenorganisatie, over langer thuis wonen of over ons aanbod van zorg- en welzijnsproducten en diensten? Onze ledenadviseur staat voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Zorgverzekering
Profiteer van collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij zowel CZ als VGZ. Het voordeel kan wel oplopen tot €120,- per jaar!

Naar een pretpark of museum met korting?
Je krijgt tot wel 25% korting op de entreeprijs bij de door ons geselecteerde pretparken en musea.

Nog meer voordeel?
We helpen je bij het opstellen van uw testament, je krijgt korting op een schadeverzekering van Univé. Geniet van een welverdiend dagje relaxen. Tenslotte bieden we ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Onze ledenvoordelen voor jou

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij jou thuis en voordelige dagjes uit met korting. Jouw lidmaatschap kost slechts €17,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens

Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Ken je iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!