Ledenvoordelen

Speciaal voor u: profiteer maximaal van uw lidmaatschap!

Het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heeft meer voordelen dan u denkt. U profiteert met het hele gezin van vele services en aantrekkelijke kortingen voor slechts €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Ontdek de mogelijkheden om nog meer voordeel uit uw lidmaatschap te halen.

Speciaal voor onze leden

Groene Kruis Ledenorganisatie biedt u een uitgebreid producten- en dienstenaanbod. Heeft u vragen over Groene Kruis Ledenorganisatie, over langer thuis wonen of over ons aanbod van zorg- en welzijnsproducten en diensten? Onze ledenadviseur staat voor u klaar en beantwoord uw vragen.

Zorgverzekering
Profiteer van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering bij zowel CZ als VGZ. Het voordeel kan wel oplopen tot €120,- per jaar!

Naar een pretpark of museum met korting?
U krijgt tot wel 25% korting op de entreeprijs bij de door ons geselecteerde pretparken en musea.

Nog meer voordeel?
We helpen u bij het opstellen van uw testament, u krijgt korting op een schadeverzekering van Univé. Geniet van een welverdiend dagje relaxen. Tenslotte bieden we ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Haal meer uit je lidmaatschap!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!