Vervangende mantelzorg

van UWassistent

De zorg voor een ander kan soms zwaar zijn, jij als mantelzorger hebt ook zo nu en dan een adempauze nodig! En dat begrijpen wij en UWassistent maar al te goed. Met de vervangende mantelzorg kun je tijdelijk de zorgtaken overdragen aan een betrouwbare en professionele mantelaar. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp of begeleiding voor je naaste, UWassistent staat voor je klaar om de juiste match te vinden. Gun jezelf die welverdiende rust en ruimte!

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier nodig is.

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaal je voor vervangende mantelzorg van UWassistent een uurtarief vanaf €24,- en je betaalt géén servicekosten t.w.v. €14,95.

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.