AudioFysio

Oefenprogramma’s voor een gezond leven

Het team van AudioFysio en Groene Kruis Ledenorganisatie vinden elkaar in de gedeelde missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het behouden van regie over hun eigen gezondheid. Het is van jong tot oud belangrijk om in beweging te blijven. Vanuit deze gedachte zijn de oefenprogramma’s van AudioFysio ontwikkeld. Een gunstige lichaamshouding en de juiste oefeningen staan hierin centraal. Met oefenprogramma’s gericht op rug, nek en schouders verdwijnen klachten veroorzaakt door stress of een ongunstige houding.

Leden van Groene Kruis Ledenorganisatie krijgen 20% korting op de Є9,99 kosten van de  programma's 'AudioFysio Lage Rug' en 'AudioFysio Nek & Schouders'

In het pakket zit: AudioFysio oefenprogramma | Meer dan 50 oefensessies | Motiverende coaching | Plus voorbeeldvideo's | Bonus: het gratis e-book (bij AudioFysio Lage Rug)

 

Oefen met AudioFysio naar snelle pijnverlichting

De ontwikkelaars van de oefenprogramma’s zijn wetenschappelijk opgeleid en streven naar een goede gezondheid voor iedereen. Oefeningen kunnen een aanzienlijke verbetering van het welzijn van mensen teweegbrengen. De lage rug en de nek-schouderregio zijn een van de meest kwetsbare gebieden van het menselijk lichaam en zijn gevoelig voor ongemak. Door regelmatig specifieke oefeningen uit te voeren, kunnen mensen de kracht, flexibiliteit en stabiliteit verbeteren.

Ontdek AudioFysio

Wil je aan de slag met AudioFysio om aan jouw gezondheid en vitaliteit te werken? 

Onze leden krijgen 20% korting op de programma's 'AudioFysio Lage Rug' en 'AudioFysio Nek & Schouders'

Gebruik de code 'groenekruis' op het aanmeldformulier bij 'kortingscode' en geniet van je voordeel!