Gezonde en verzorgde voeten

Beoordeeld met een 7

Besteed de juiste aandacht aan je voeten

Ga je regelmatig naar het park, het bos, doe je regelmatig boodschappen of sport je graag? Je voeten worden hierbij vaak aan het werk gezet. Je bent zich hier niet van bewust totdat je er last van krijgt. Ervaar jij pijn in je voeten, knieën of rug, dan kan de oorzaak bij jouw voeten liggen. Of heb je diabetes, dan is zorg voor je voeten extra belangrijk. Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg zorgen voor gezonde en verzorgde voeten, lossen klachten op of helpen ze voorkomen. 

Voetzorg in Limburg

Het vakkundige personeel van Smeets Loopcomfort of Penders Voetzorg denkt met je mee en biedt een passende oplossing voor je voeten. De oplossing kan al geboden worden aan je eigen schoenen met bijvoorbeeld steunzolen. Met deze kleine aanpassing die toepasbaar is bij wandelschoenen, sportschoenen of schoenen voor dagelijks gebruik, kunnen je klachten al verholpen worden. In andere gevallen wordt het dragen van orthopedisch schoeisel aanbevolen. Maatschoenen zijn er in verschillende kleuren, materialen en modellen. Dit zorgt voor veel mogelijkheden voor een modieuze schoen.

Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg adviseren je over de mogelijke oplossingen en vergoedingen van jouw zorgverzekeraar. Zij verzorgen jouw aanvraag bij je zorgverzekeraar om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. 

Loop lekker de zomer door

Het is een warme zomerdag. De zon staat strak aan de hemel, het is een graadje of 28 en iedereen loopt op open schoenen en slippers. Maar als je steunzolen hebt, is het een ander verhaal. Je hebt het gevoel dat met het hete weer je voeten niet ademen, want door de steunzolen kun je alleen maar dichte schoenen met sokken aan. Althans dat denk je! “Het is helemaal niet nodig om jouw voeten de hele zomer op te sluiten. Veel comfortschoenen merken hebben namelijk ook slippers en sandalen die wel geschikt kunnen zijn voor jouw steunzolen”, vertelt Ineke de Bruin, Retailmanager bij Penders Schoenen, onderdeel van Penders Voetzorg.

Diverse kortingen

Ledenvoordeel

Ga je regelmatig wandelen of sporten? Gezonde en verzorgde voeten voorkomen pijn in jouw voeten, knieën of rug. Vakkundige personeel van Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg adviseert je over voetzorg.

Smeets Loopcomfort

Gratis voetonderzoek en schoenadvies twv € 29,50 
Op vertoon van een geldige ledenpas en uitsluitend volgens afspraak.

Gratis aan-huis-service orthopedische schoenen, mits hiervoor een medische indicatie is. D.w.z. er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht bij de personen die, medisch gezien, niet in staat zijn om één van onze locaties te bezoeken. Op vertoon van een geldige ledenpas en uitsluitend volgens afspraak.

GRATIS rondleiding: een kijkje achter de schermen > klik hier. Bezoek onze werkplaatsen en ateliers en ontdek hoe orthopedische hulpmiddelen worden gemaakt. Van steunzolen tot orthopedische schoenen en van sportorthesen tot korsetten. 

Penders Voetzorg
Je ontvangt op vertoon van jouw ledenpas €10 korting op steunzolen, €20 korting op maatpantoffels in combinatie met orthopedische schoenen en daarnaast ontvang je eenmalig €15 korting op de reparatie van orthopedisch schoeisel.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres. 

 

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben prettig geholpen!

7Mevrouw Deenen, Sint Joost, 15 februari 2018

Ik werd erg prettig geholpen, ik kan nu eindelijk weer lange stukken lopen zonder pijn te voelen aan mijn voeten. Ik kan niet meer zonder mijn steunzolen.

7Meneer Jacobs, Melick, 4 januari 2018