Gezonde en verzorgde voeten

Beoordeeld met een 7

Besteed de juiste aandacht aan uw voeten

Gaat u regelmatig naar het park, het bos, doet u regelmatig boodschappen of sport u graag? Uw voeten worden hierbij vaak aan het werk gezet. U bent zich hier niet van bewust totdat u er last van krijgt. Ervaart u pijn in uw voeten, knieën of rug, dan kan de oorzaak bij uw voeten liggen. Of u heeft diabetes, dan is zorg voor uw voeten extra belangrijk. Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg zorgen voor gezonde en verzorgde voeten, lossen klachten op of helpen ze voorkomen. 

Voetzorg in Limburg

Het vakkundige personeel van Smeets Loopcomfort of Penders Voetzorg denkt met u mee en biedt een passende oplossing voor uw voeten. De oplossing kan al geboden worden aan uw eigen schoenen met bijvoorbeeld steunzolen. Met deze kleine aanpassing die toepasbaar is bij wandelschoenen, sportschoenen of schoenen voor dagelijks gebruik, kunnen uw klachten al verholpen worden. In andere gevallen wordt het dragen van orthopedisch schoeisel aanbevolen. Maatschoenen zijn er in verschillende kleuren, materialen en modellen. Dit zorgt voor veel mogelijkheden voor een modieuze schoen.

Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg adviseren u over de mogelijke oplossingen en vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Zij verzorgen uw aanvraag bij uw zorgverzekeraar om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen. 

Loop lekker de zomer door

Het is een warme zomerdag. De zon staat strak aan de hemel, het is een graadje of 28 en iedereen loopt op open schoenen en slippers. Maar als u steunzolen heeft, is het een ander verhaal. U heeft het gevoel dat met het hete weer uw voeten niet ademen, want door de steunzolen kunt u alleen maar dichte schoenen met sokken aan. Althans dat denkt u! “Het is helemaal niet nodig om uw voeten de hele zomer op te sluiten. Veel comfortschoenen merken hebben namelijk ook slippers en sandalen die wel geschikt kunnen zijn voor uw steunzolen”, vertelt Ineke de Bruin, Retailmanager bij Penders Schoenen, onderdeel van Penders Voetzorg.

Diverse kortingen

Ledenvoordeel

Gaat u regelmatig wandelen of sporten? Gezonde en verzorgde voeten voorkomen pijn in uw voeten, knieën of rug. Vakkundige personeel van Smeets Loopcomfort en Penders Voetzorg adviseert u over voetzorg.

Smeets Loopcomfort
Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie krijgt u een gratis voetonderzoek en schoenadvies. Daarnaast krijgt u 5% korting op de aanschaf van 1 paar comfortschoenen. Heeft u een medische indicatie? Dan krijgt u een gratis aan-huis-service orthopedische schoenen. 

Penders Voetzorg
U ontvangt op vertoon van uw ledenpas €10 korting op steunzolen, €20 korting op maatpantoffels in combinatie met orthopedische schoenen en daarnaast ontvangt u eenmalig €15 korting op de reparatie van orthopedisch schoeisel.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

 

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben prettig geholpen!

7Mevrouw Deenen, Sint Joost, 15 februari 2018

Ik werd erg prettig geholpen, ik kan nu eindelijk weer lange stukken lopen zonder pijn te voelen aan mijn voeten. Ik kan niet meer zonder mijn steunzolen.

7Meneer Jacobs, Melick, 4 januari 2018