Gemak aan huis

Gemak aan huis

Ramen zemen op een hoge ladder? De tuin winterklaar maken? Een beetje hulp in en om het huis, is soms heel welkom. Dan is het fijn om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie, want wij bieden jou aantrekkelijke kortingen op allerlei services aan huis.

Welke hulp heeft u nodig?

Wil je je ramen laten wassen, omdat je er zelf niet bij kunt? En wat dacht je van hulp in de tuin of de  was- en strijkservice

Of ga je binnenkort verhuizen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Jouw grote meubels kun je laten verhuizen en als je wil kunnen jouw spullen zelfs voor je ingepakt worden in verhuisdozen.

Blijven er kleine klussen liggen in je huis? Of heb heeft twee linkerhanden. Maak dan gebruik van een professionele klusser, dan weet je zeker dat het goed komt.

Ken je onze maaltijdservice al? De meest verse maaltijden worden bij jou thuisbezorgd.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Ledenvoordelen

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij je thuis en voordelige dagjes uit met korting. Jouw lidmaatschap kost slechts €17,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!