Gemak aan huis

Soms heeft u geen tijd of geen zin om huishoudelijke werkzaamheden te doen. Of u bent niet meer in de gelegenheid bepaalde klusjes in en om het huis zelf te doen. Dan is het fijn wanneer u die hulp kunt krijgen met aantrekkelijke kortingen, omdat u lid bent van Groene Kruis Ledenorganisatie.

Welke hulp heeft u nodig?

Wilt uw ramen laten wassen, omdat u er zelf niet bij kunt. En wat dacht u van hulp in de tuin of gebruik maken van een was- en strijkservice

Of gaat u binnenkort verhuizen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Uw grote meubels kunt u laten verhuizen en als u wilt kunnen uw spullen zelfs voor u ingepakt worden in verhuisdozen.

Het is ook mogelijk dat u niet over het juiste gereedschap beschikt voor wat kleine klussen in uw huis. Of u heeft twee linkerhanden. Maak dan gebruik van een professionele klusser, dan weet u zeker dat het goed komt.

Kent u onze maaltijdservice al? De meest verse maaltijden worden bij u thuis bezorgd.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!