Gemak aan huis

Soms heeft u geen tijd of geen zin om huishoudelijke werkzaamheden te doen. Of u bent niet meer in de gelegenheid bepaalde klusjes in en om het huis zelf te doen. Dan is het fijn wanneer u die hulp kunt krijgen met aantrekkelijke kortingen, omdat u lid bent van Groene Kruis Ledenorganisatie.

Welke hulp heeft u nodig?

Wilt uw ramen laten wassen, omdat u er zelf niet bij kunt. En wat dacht u van hulp in de tuin of gebruik maken van een was- en strijkservice

Of gaat u binnenkort verhuizen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Uw grote meubels kunt u laten verhuizen en als u wilt kunnen uw spullen zelfs voor u ingepakt worden in verhuisdozen.

Het is ook mogelijk dat u niet over het juiste gereedschap beschikt voor wat kleine klussen in uw huis. Of u heeft twee linkerhanden. Maak dan gebruik van een professionele klusser, dan weet u zeker dat het goed komt.

Kent u onze maaltijdservice al? De meest verse maaltijden worden bij u thuis bezorgd.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Blog, recepten en meer!

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!