Gemak aan huis

Gemak aan huis

Ramen zemen op een hoge ladder? De tuin winterklaar maken? Een beetje hulp in en om het huis, is soms heel welkom. Dan is het fijn om lid te zijn van Groene Kruis Ledenorganisatie, want wij bieden u aantrekkelijke kortingen op allerlei services aan huis.

Welke hulp heeft u nodig?

Wilt uw ramen laten wassen, omdat u er zelf niet bij kunt? En wat dacht u van hulp in de tuin of de  was- en strijkservice

Of gaat u binnenkort verhuizen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Uw grote meubels kunt u laten verhuizen en als u wilt kunnen uw spullen zelfs voor u ingepakt worden in verhuisdozen.

Blijven er kleine klussen liggen in uw huis? Of u heeft twee linkerhanden. Maak dan gebruik van een professionele klusser, dan weet u zeker dat het goed komt.

Kent u onze maaltijdservice al? De meest verse maaltijden worden bij u thuisbezorgd.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Ledenvoordelen

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting. Uw lidmaatschap kost slechts €15,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!