Verhuizen

Beoordeeld met een 7

Zorgvuldig uw spullen verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan heeft u veel te regelen en dit vraagt veel energie en aandacht. Bespaar uzelf de stress van het regelen en vraag hulp bij het verhuizen. Schakel vakbekwame mensen in die u volledig ontzorgen en zorgvuldig uw spullen verhuizen.

Verhuisservice

Rik Dieteren en WonenPlus zijn vertrouwde partners van Groene Kruis Ledenorganisatie. Samen met hun team zorgen zij ervoor dat uw spullen snel en zorgvuldig worden verhuisd naar de gewenste locatie. Een zeer goede en betrouwbare verhuisservice.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

10% korting

Ledenvoordeel

Bij een verhuizing heeft u veel te regelen en dit vergt veel energie en aandacht.

Geen stress, laat u helpen met verhuizen door een goede en betrouwbare verhuisservice. Vakbekwame mensen die u ontzorgen en zorgvuldig uw spullen verhuizen. 

U ontvangt nu 10% korting op de offerte van de professionele verhuisservice van Rik Dieteren Verhuizingen en WonenPlus.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Dienst online aanvragen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Wat een opluchting om je verhuizing uit handen te geven. Alles hebben ze netjes op het nieuwe adres afgeleverd en het voelde zeer vertrouwd!

7Meneer Sloots, Nederweert, 4 januari 2018