Verhuizen

Ontspannen verhuizen

Verhuizen is een van de meest stressvolle ervaringen in een mensenleven. Dit is voor steeds meer mensen de reden om een professionele verhuisservice in de arm te nemen. Met behulp van een vriendelijk en vakbekwaam team, verhuiswagens op maat en professionele verhuismaterialen is de (verhuis)klus immers zo geklaard!
Ervaren verhuisadviseurs komen vrijblijvend langs voor een prijsopgave op maat, als startpunt voor een goed voorbereide en ontspannen verhuizing.  

Ledenvoordeel

Bij een verhuizing heb je veel te regelen en dit vergt veel energie en aandacht. Geen stress, laat je helpen met verhuizen door een goede en betrouwbare verhuisservice. Vakbekwame mensen die jou ontzorgen en zorgvuldig jouw spullen verhuizen. 

Je ontvangt 10% korting op de offerte van de professionele verhuisservice van Rik Dieteren Verhuizingen en WonenPlus.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Dat kan, klik op onderstaande knop en vraag deze dienst aan via ons ledenportaal. Liever telefonisch aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl