Presskit

Speciaal voor samenwerkingspartners

Beste samenwerkingspartner,

Op deze pagina vind jij beelden en teksten die jij kunt gebruiken vanuit Groene Kruis Ledenorganisatie om onze samenwerking te versterken. 

Groene Kruis Ledenorganisatie communiceert via verschillende kanalen met haar leden. Denk hierbij aan onze maandelijkse nieuwsbrief en verschillende online kanalen zoals Facebook en Instagram. Heb jij een bericht, nieuwtje of event wat je graag wil delen via ons kanaal? Stuur dan een mailtje naar soraja.vromen@dezorggroep.nl. Zij zal samen met jou in gesprek gaan over de mogelijkheden om te kijken hoe we jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten! 

Over Groene Kruis Ledenorganisatie

Onderstaande tekst kun jij als samenwerkingspartner gebruiken op jouw website

''Wij zijn aangesloten als samenwerkingspartner bij Groene Kruis Ledenorganisatie"

Groene Kruis Ledenorganisatie is de eerste stop voor wie gezondheidsvragen heeft. Ze zijn er om hun leden te ondersteunen, zodat zij gezond en gelukkig kunnen leven. Samen verkennen ze met jou de opties en kijken ze verder dan de bestaande mogelijkheden. Ze willen een hechte community creëren en een platform zijn waar mensen terecht kunnen met vragen of voor advies. De missie is om bij te dragen aan meer zingeving, eigen regie en het welzijn van hun leden.

Met ruim 73.000 leden in Noord- en Midden-Limburg zijn ze een van de grootste ledenorganisaties van Nederland. En als onderdeel van De Zorggroep hebben ze veel kennis en expertise in huis. Ze zijn een betrouwbare partner en helpen op een warme en betrokken manier iedereen die informatie en oplossingen nodig heeft als hij of zij even de weg niet weet in het grote zorglandschap. Maar ze bieden ook activiteiten aan die het leven net iets leuker maken. Zo ondersteunen ze leden om goed voor zichzelf te zorgen en zorgen we met z'n alle goed voor elkaar.

Weten wat Groene Kruis Ledenorganisatie voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.groenekruisleden.nl''

Beeldbank

Iets delen over onze samenwerking? Te gek! Via deze link kun jij gebruik maken van diverse sfeerbeelden van Groene Kruis Ledenorganisatie en onze logo's.

Mocht je een vraag hebben m.b.t. het ontwerpen van een social post, flyer o.i.d. dan kun je ons altijd een bericht sturen. 

Beeldbank