Betrouwbare hulp van Hups

Wie is Hups (voorheen UWassistent)

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. Hups biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier.

Op zoek naar een huishoudelijke hulp, een tuinhulp of gezelschap/begeleiding? Dan zijn hierin diverse mogelijkheden. 

WMO
Wanneer je vanwege een aandoening of beperking niet meer zelfstandig het huishouden kunt doen en je hebt geen mogelijkheden om het zelf op te lossen. Dan kun je terecht bij het WMO-loket van jouw gemeente. De gemeente beoordeelt of je een indicatie krijgt voor huishoudelijke hulp. 

Hups
Wanneer je niet aanmerking komt voor WMO kun je altijd zelf huishoudelijke hulp inschakelen. Hiervoor ben je bij onze samenwerkingspartner Hups aan het juiste adres. De contactpersoon uit jouw regio neemt graag contact met jou op om je wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij voor jou op zoek gaan naar een geschikte hulp voor onderhoud van jouw tuin, het schoonmaken van jouw huis of iemand die je gezelschap houdt óf je helpt bij het structureren van jouw dag.

Persoonlijk contact

Bij Hups staan jouw wensen voorop. Daarom werken zij met vaste contactpersonen bij jou in de regio. Alvorens zij op zoek gaan naar een geschikte hulp neemt de contactpersoon eerst vrijblijvend telefonisch contact met jou op. Tijdens dit gesprek kun jij jouw wensen aangeven. Hups probeert binnen één maand een geschikte hulp te vinden. Is er een geschikte hulp gevonden? Dan mag je uiteraard eerst kennismaken. 

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Heb je het gevoel dat het huishouden te veel energie of tijd van je vraagt of lukt het huishouden niet meer zelf? Geen zorgen, want Hups staat voor je klaar om een geschikte huishoudelijke hulp te vinden die jouw huis op structurele basis komt schoonmaken.

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Hulp bij het tuinieren

Hulp bij het tuinieren

Lijkt het jou ook fijn om de tuin winter- of zomerklaar te laten maken? Heb je misschien zelf weinig tijd voor het tuinonderhoud óf is het fysiek te zwaar? Hups kan helpen bij kleine tuinklusjes!

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Gezelschap/begeleiding

Gezelschap/begeleiding

Kun jij wel wat gezelschap gebruiken? Ben jij op zoek naar iemand die met jou of jouw vader/moeder een blokje om gaat of helpt met boodschappen doen? Iemand die een kopje koffie komt drinken en gezellig een praatje maakt? Hups helpt je bij het vinden van passend gezelschap.

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Slaapdienst

Slaapdienst

Ben je op zoek naar ondersteuning in de nacht voor jouw naaste, bijvoorbeeld jouw partner, ouder of een ander familielid? Hups staat klaar met slaapdiensten. Een slaapdienst is een dienst waarbij de dienstverlener van Hups ondersteuning verleent in de nacht. 

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Vervangende mantelzorg

Vervangende mantelzorg

De zorg voor een ander kan soms zwaar zijn, jij als mantelzorger hebt ook zo nu en dan een adempauze nodig! En dat begrijpen wij en Hups maar al te goed. Met de vervangende mantelzorg kun je tijdelijk de zorgtaken overdragen aan een betrouwbare en professionele mantelaar.

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Zorgassistent

Zorgassistent

Wil jij voor jezelf of voor een naaste ondersteuning bij lichte zorgtaken? Dan kan Hups helpen! Een zorgassistent kan helpen met persoonlijke verzorging. Van wassen tot aankleden. Hups zorgt ervoor dat je de beste zorg krijgt, aangepast aan jouw behoeften of die van jouw naaste. De zorgassistent van Hups staat klaar om te ondersteunen bij wassen, aankleden, steunkousen aantrekken, eten en het drinken, toiletbezoek en nog meer.

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.

Kleine klusjes in huis

Kleine klusjes in huis

Zijn er bepaalde klussen waar je zelf niet aan toekomt of waarvan je niet precies weet hoe je het moet aanpakken? Bij Hups vind je een handige, enthousiaste klusjesman of -vrouw die jou graag komt helpen. Klussen is voor hen echt een hobby en ze doen dit vaak naast een andere baan of pensioen. De klushulpen die via Hups werken, helpen bij de kleinere klussen. Denk aan schilderijen ophangen, lampen monteren en meubels in elkaar zetten. 

Meer weten over deze dienst? Klik dan hier.