Testament en erfenis

Beoordeeld met een 10

Bepaal nu wat er met jouw vermogen gebeurt

Sta je wel eens stil bij wat je het beste met jouw vermogen kan doen of wat er met jouw vermogen gebeurt als je er niet meer bent? Het is niet altijd eenvoudig om er over na te denken of om nu al met je erfrechtplan bezig te zijn. Wat verstandig is om vast te leggen verschilt per (gezins)situatie. Daarom werken we samen met Raadzaam Advies. Deze organisatie biedt hulp bij het opstellen van jouw testament en bij het maken van belangrijke keuzes voor jou en je gezin. Zodat jouw vermogen daar terecht komt waar jij wil, waarbij je ook nog advies krijgt over hoe je geld kunt besparen.  

Nieuwe regels 2018

Heb jij geen testament opgesteld dan bepaalt het erfrecht wie jouw erfgenamen zijn en hoeveel zij erven. Vanaf 1 januari 2018 gelden er nieuwe regels die bepalen dat erfenissen en schenkingen niet meer automatisch in de gemeenschap van goederen vallen. Raadzaam Advies kan je alles vertellen over deze nieuwe regels en helpen met het opstellen van je erfrechtplan.

Vrijblijvend gesprek

Raadzaam Advies komt vrijblijvend en kosteloos bij jou thuis om je persoonlijke situatie en wensen te bespreken. Zij vertellen je in begrijpelijke taal wat je het beste kunt doen met jouwvermogen, nu of als je er straks niet meer bent.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€100 korting

Ledenvoordeel

Sta jij wel eens stil bij wat er met je nalatenschap gebeurt als je er niet meer bent? In een erfrechtplan of nalatenschapsplanning worden de erfgenamen benoemd. 

Groene Kruis leden ontvangen €100 korting bij het gehele adviestraject. Het eerste gesprek met Raadzaam Advies is kosteloos. Nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden kunnen de adviseurs je meer vertellen over de totale kosten.

Bepaal zelf wat er met jouw vermogen gebeurt, anders bepaalt het erfrecht dat.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

10

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben ontzettend tevreden, van het begin tot het einde hebben ze me goed begeleid! De afspraak vond bij mij thuis plaats en ik had het gevoel dat ik alles kon bespreken met de heren. Ik kan het iedereen adviseren!

10Mevr. Broekman, 7 november 2023