Testament en erfenis

Bepaal nu wat er met uw vermogen gebeurt

Staat u wel eens stil bij wat u het beste met uw vermogen kunt doen of wat er met uw vermogen gebeurt als u er niet meer bent? Het is niet altijd eenvoudig om er over na te denken of om nu al met uw erfrechtplan bezig te zijn. Wat verstandig is om vast te leggen verschilt per (gezins)situatie. Daarom werken we samen met Raadzaam Advies. Deze organisatie biedt u hulp bij het opstellen van uw testament en hulp bij het maken van belangrijke keuzes voor u en uw gezin. Zodat uw vermogen daar terecht komt waar u wilt, waarbij u ook nog advies krijgt over hoe u geld kunt besparen.  

Nieuwe regels 2018

Heeft u geen testament opgesteld dan bepaalt het erfrecht wie uw erfgenamen zijn en hoeveel zij erven. Vanaf 1 januari 2018 gelden er nieuwe regels die bepalen dat erfenissen en schenkingen niet meer automatisch in de gemeenschap van goederen vallen. Raadzaam Advies kan u alles vertellen over deze nieuwe regels en met u een erfrechtplan opstellen.

Vrijblijvend gesprek

Raadzaam Advies komt vrijblijvend en kosteloos bij u thuis om uw persoonlijke situatie en wensen te bespreken. Zij vertellen u in begrijpelijke taal wat u het beste kunt doen met uw vermogen, nu of als u er straks niet meer bent.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

€100 korting

Ledenvoordeel

Staat u wel eens stil bij wat er met uw nalatenschap gebeurt als u er niet meer bent? In een erfrechtplan of nalatenschapsplanning worden de erfgenamen benoemd. 

Groene Kruis leden ontvangen €100 korting bij het gehele adviestraject. Het eerste gesprek met Raadzaam Advies is kosteloos. Nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden kunnen de adviseurs u meer vertellen over de totale kosten.

Bepaal zelf wat er met uw vermogen gebeurt, anders bepaalt het erfrecht dat.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl