Fitness met korting

De stap naar een actiever en vitaler leven

Regelmatig bewegen is goed voor de gezondheid, en steeds meer mensen zijn bezig met het nastreven van een gezonde levensstijl. Groene Kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar leden graag hierbij. Daarom introduceren we onze partner BenVitaal, met als doel onze leden te helpen bij het behouden van een actieve levensstijl. Samen willen we de gezondheid van onze leden bevorderen en hen helpen bij het bouwen aan een sterke basis voor een gezonde toekomst. Voor een overzicht van de aangesloten sportscholen klik hier, bekijk altijd het benefitsplein van BenVitaal voor de meest actuele selectie sportscholen! 

BenVitaal

BenVitaal opent de deuren naar een wereld van fitnessmogelijkheden. Of je nu streeft naar betere conditie, meer energie wilt hebben of gewoon plezier wilt beleven aan bewegen, BenVitaal staat voor je klaar. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteer je tot wel 15% korting op diverse abonnementen bij meer dan 40 sportscholen in de regio Noord- en Midden-Limburg. 

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website om toegang te krijgen tot fitnessfaciliteiten tegen een gereduceerd tarief. Als je al een abonnement hebt, kun je deze via dezelfde link omzetten. Kies voor een gezondere toekomst en sluit je vandaag nog een abonnement af. Samen zetten we de eerste stap naar een actiever en vitaler leven.

Volg de onderstaande stappen:

 1. Ga naar https://benefitsplein.nl/Stichting-GroeneKruis.
 2. Kies voor 'Korting voor medewerkers'.
 3. Maak de keuze tussen 'sport je al/wil je starten met sporten' of 'wil je eerst kennismaken'.
 4. Zoek jouw sportaanbieder door de plaatsnaam of postcode en de kilometerstraal in te voeren en klik vervolgens op 'zoeken'.
 5. Kies de sportaanbieder die je wilt en klik daarop. Klik vervolgens op 'meer informatie of aanmelden. Klik hier'.
 6. Bij het aanbod kies je het sportabonnement dat je wilt. Per abonnement zie je de omschrijving en tarieven.
 7. Meld je aan via 'aanmelden'.
 8. Vul alle gegevens in. Klik op 'volgende'.
 9. Vul bij het personeelsnummer het lidmaatschapsnummer in. Klik na het invullen op 'volgende'.
 10. Geef aan of je al lid bent of niet. 
 11. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
 12. Klik op 'aanmelden'. Je bent nu lid van de geselecteerde sportaanbieder.

Als je nog een of meerdere gezinsleden wilt aanmelden, herhaal je dezelfde stappen en kies je bij stap één weer 'korting voor medewerkers'.

Specifiek voor 55-plussers

Jonge mensen bewegen op een andere wijze dan 50+'ers. Een aantal sportscholen biedt daar speciale aandacht aan. Bij Leslie's sportschool, Sportschool hof te Berkel en Roermond Vitaal kun je fitnessen met korting.

JustBeFit

Bij JustBeFit ontvang je de eerste twee maanden gratis bij het sporten. Ontdek diverse abonnementen en tarieven op de website van JustBeFit en neem contact met hen op voor meer informatie.

Ledenvoordeel

Onze ledenadviseur helpt jou graag met allerlei vragen. Via ledenorganisatie@dezorggroep.nl of via 088 - 61 076 54 kun je contact met Groene Kruis Ledenorganisatie opnemen, zij zullen jouw vraag in behandeling nemen. Binnen drie werkdagen wordt er contact met je opgenomen.

Leuke feitjes over bewegen

Wist je dat...

Lichaamsbeweging stimuleert de vrijlating van endorfines, ook wel bekend als "gelukshormonen". Dit kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van je humeur.

Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van je slaap, waardoor je overdag alerter en energieker bent.

Leuke feitjes over bewegen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl