Afval Ophaal Dienst

Opgeruimd staat netjes!

Opruimen is niet ieders favoriete bezigheid, maar toch ontkomt u er soms niet aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhuizing. Veel spullen die niet meer mee hoeven naar het nieuwe huis of gewoon niet meer bruikbaar zijn. Onze nieuwe samenwerkingspartner de Afval Ophaal Dienst schiet dan graag te hulp! Zij halen uw oude spullen voor u  op. U kunt denken aan matrassen, meubels, electronica, kasten en nog veel meer! Weten welke spullen zij wel en niet meenemen? Kijk dan op www.afvalophaaldienst.nl/we-nemen-mee/. Met de hulp van de Afval Ophaal Dienst houdt u tijd over voor andere leuke dingen!

Hoe het werkt

Stap 1: Plan online of telefonisch een ophaalafspraak in op uw gewenste dag en tijdstip.
Stap 2: De Afval Ophaal Dienst belt u 15-30 minuten voor aanvang van de geplande afspraak om te laten weten hoe laat ze exact arriveren.
Stap 3: Bij aankomst verwijst u de Afval Ophaal Dienst naar uw afval en zij bepalen de uiteindelijke all-inclusive prijs.
Stap 4: Zodra u akkoord bent gaan zij aan de slag en bent u binnen mum van tijd van uw afval af!
Stap 5: U rekent af per pin of credit card.

Bekijk de website voor een actueel overzicht van de geldende prijzen en plan direct een afspraak (www.afvalophaaldienst.nl/prijzen/).

Heeft u verder nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: 085-0810588!

Wij helpen u graag verder!

Groene Kruis Ledenorganisatie
Stuur uw vraag per mail

U kunt uw vraag over deze ledendienst of over uw lidmaatschap ook telefonisch stellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 16:30 via 088 - 61 076 54. Wist u dat u ook alles rondom uw lidmaatschap zelf kunt regelen via  ''Mijn Groene Kruis''