Afval Ophaal Dienst

Opgeruimd staat netjes!

Opruimen is niet ieders favoriete bezigheid, maar toch ontkom je er soms niet aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhuizing. Veel spullen die niet meer mee hoeven naar het nieuwe huis of gewoon niet meer bruikbaar zijn. Onze nieuwe samenwerkingspartner de Afval Ophaal Dienst schiet dan graag te hulp! Zij halen jouw oude spullen voor je op. Je kunt denken aan matrassen, meubels, elektronica, kasten en nog veel meer! Weten welke spullen zij wel en niet meenemen? Kijk dan op www.afvalophaaldienst.nl/we-nemen-mee/. Met de hulp van de Afval Ophaal Dienst houdt jij tijd over voor andere leuke dingen!

Hoe het werkt

Stap 1: Plan online of telefonisch een ophaalafspraak in op jouw gewenste dag en tijdstip.
Stap 2: De Afval Ophaal Dienst belt 15-30 minuten voor aanvang van de geplande afspraak om te laten weten hoe laat ze exact arriveren.
Stap 3: Bij aankomst verwijs je de Afval Ophaal Dienst naar jouw afval en zij bepalen de uiteindelijke all-inclusive prijs.
Stap 4: Zodra je akkoord bent, gaan zij aan de slag en ben je binnen mum van tijd van je afval af!
Stap 5: Je rekent af met pinpas of credit card.

Bekijk de website voor een actueel overzicht van de geldende prijzen en plan direct een afspraak (www.afvalophaaldienst.nl/prijzen/).

Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: 085-0810588!

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten.