Voor jong en oud: zorg thuis is prettig

Of het nu eenmalig is, tijdelijk of permanent, iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Het is prettig dat er professionele verpleegkundigen en andere specialisten zijn die u thuis de zorg kunnen geven die u nodig heeft.

Welke zorg heeft u nodig?

U bent wat minder mobiel of u heeft geen vervoer tot uw beschikking. Dan is het fijn dat de audicien, opticien of pedicure ook gewoon bij u thuis kunnen komen. Of u heeft steunzolen nodig, of wilt advies over uw schoenen en eventuele zooltjes? Dan biedt voetzorg de oplossing.

Bent u in blijde verwachting en kunt u straks extra hulp gebruiken? Mogelijk kunt u gebruik maken van 12 uur extra kraamzorg.

Langer thuis blijven wonen, dat wil iedereen. Daarom is er wijkverpleging, ondersteuning thuis of als het nodig is hulp bij dementie.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Ledenvoordelen

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting. Uw lidmaatschap kost slechts €14,95 per kalenderjaar.

Blog, recepten en meer!

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!