Betrouwbare hulp van UWassistent

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier.

Op zoek naar een huishoudelijke hulp, een tuinhulp of gezelschap/begeleiding? Dan bent u bij onze samenwerkingspartner UWassistent aan het juiste adres. De contactpersoon uit uw regio neemt graag contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij voor u op zoek gaan naar een geschikte hulp voor onderhoud van uw tuin, het schoonmaken van uw huis of iemand die u gezelschap houdt óf u helpt bij het structureren van uw dag.

Persoonlijk contact

Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Daarom werken zij met vaste contactpersonen bij u in de regio. Alvorens zij op zoek gaan naar de geschikte hulp neemt de contactpersoon telefonisch contact met u op om, telefonisch of bij u thuis, uw wensen te bespreken. In dit vrijblijvende gesprek kunt u uw wensen voor de hulp aangeven. Vaak is er daarna binnen een aantal dagen al een geschikte hulp gevonden. Natuurlijk is het mogelijk om even kennis te maken met de hulp, alvorens hij of zij bij u aan de slag gaat.

 

Vragen over UWassistent
Heeft u vragen over UWassistent of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze ledenadviseur tel: 06 – 83139208  of stuur haar een e-mail via ledenadviseur@dezorggroep. nl.

Het voordeel voor u als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie hoeft u geen eenmalige servicekosten te betalen van €14,95. De tarieven van UWassistent zijn als volgt:

 • Voor huishoudelijke hulp betaalt u een uurtarief vanaf €18,50
 • Voor tuinhulp betaalt u een uurtarief vanaf €25,-
 • Voor gezelschap/begeleiding betaalt u een uurtarief vanaf €22,- (afhankelijk van het soort begeleiding)

Wilt u graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, omdat het huishouden u wellicht teveel energie óf tijd kost? UWassistent gaat graag voor u op zoek naar een geschikte hulp die uw huis op structurele basis komt schoonmaken. Deze betrouwbare en gescreende hulp komt u helpen bij verschillende huishoudelijke taken, denk aan:

 • Stoffen
 • Stofzuigen en dweilen
 • Sanitair schoonmaken
 • Wassen en strijken
Hulp bij het tuinieren

Hulp bij het tuinieren

Zoekt u hulp voor onderhoud aan uw tuin? Dan helpt onze partner UWassistent u graag bij het zoeken naar een geschikte tuinhulp. De ervaren tuinhulpen die werkzaam zijn via UWassistent helpen u graag bij het weer netjes maken van uw tuin. De werkzaamheden waar u aan kunt denken:

 • Onkruid verwijderen, schoffelen
 • Beplantingen
 • Heg snoeien
 • Planten water geven
Gezelschap/begeleiding

Gezelschap/begeleiding

Op zoek naar fijn gezelschap? Iemand die u begeleidt naar (ziekenhuis)afspraken of u helpt bij de lichte zorgtaken, zoals helpen bij het aankleden? Ook daarvoor kunt u bij onze partner UWassistent terecht. Wat de begeleiders zoal voor u kunnen betekenen:

 • Begeleiden naar afspraken en evenementen
 • Gezelschap en een luisterend oor; iemand die een blokje met u omgaat, een bakje koffie met u drinkt of gezellig een spelletje met u speelt
 • Helpen bij de lichte zorgtaken