Betrouwbare hulp van UWassistent

Wie is UWassistent

De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier.

Op zoek naar een huishoudelijke hulp, een tuinhulp of gezelschap/begeleiding? Dan zijn hierin diverse mogelijkheden. 

WMO
Wanneer je vanwege een aandoening of beperking niet meer zelfstandig het huishouden kunt doen en je hebt geen mogelijkheden om het zelf op te lossen. Dan kun je terecht bij het WMO-loket van jouw gemeente. De gemeente beoordeelt of je een indicatie krijgt voor huishoudelijke hulp. 

UWassistent
Wanneer je niet aanmerking komt voor WMO kun je altijd zelf huishoudelijke hulp inschakelen. Hiervoor ben je bij onze samenwerkingspartner UWassistent aan het juiste adres. De contactpersoon uit jouw regio neemt graag contact met jou op om je wensen te bespreken. Vervolgens kunnen zij voor jou op zoek gaan naar een geschikte hulp voor onderhoud van jouw tuin, het schoonmaken van jouw huis of iemand die je gezelschap houdt óf je helpt bij het structureren van jouw dag.

Persoonlijk contact

Bij UWassistent staan jouw wensen voorop. Daarom werken zij met vaste contactpersonen bij jou in de regio. Alvorens zij op zoek gaan naar een geschikte hulp neemt de contactpersoon eerst vrijblijvend telefonisch contact met jou op. Tijdens dit gesprek kun jij jouw wensen aangeven. UWassistent probeert binnen één maand een geschikte hulp te vinden. Is er een geschikte hulp gevonden? Dan mag je uiteraard eerst kennismaken. 

Match tussen aanvrager en dienstverlener
Is er een hulp gevonden op basis van jouw wensen? Dan worden de gemaakte afspraken tussen jou en de hulp vastgelegd in een arbeidscontract. 
Er is dus zogezegd sprake van een werkgever - werknemer relatie. Voor de algemene voorwaarden en meer informatie hierover klik hier.

Het voordeel voor jou als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie hoef je geen eenmalige servicekosten te betalen van €14,95. De tarieven van UWassistent zijn als volgt:

 • Voor huishoudelijke hulp betaal je een uurtarief vanaf €18,50
 • Voor tuinhulp betaal je een uurtarief vanaf €25,-
 • Voor gezelschap/begeleiding betaal je een uurtarief vanaf €22,- (afhankelijk van het soort begeleiding)

Wil je graag gebruik maken van een van de diensten van UWassistent? Neem dan contact met ons op via tel: 088 - 61 076 54  of stuur een mail door op onderstaande button te klikken.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp, omdat het huishouden jou wellicht teveel energie óf tijd kost? UWassistent gaat graag voor jou op zoek naar een geschikte hulp die jouw huis op structurele basis komt schoonmaken. Deze betrouwbare en gescreende hulp kom jou helpen bij verschillende huishoudelijke taken, denk aan:

 • Stoffen
 • Stofzuigen en dweilen
 • Sanitair schoonmaken
 • Wassen en strijken
Hulp bij het tuinieren

Hulp bij het tuinieren

Zoek je hulp voor onderhoud aan jouw tuin? Dan helpt onze partner UWassistent je graag bij het zoeken naar een geschikte tuinhulp. De ervaren tuinhulpen die werkzaam zijn via UWassistent helpen je graag bij het weer netjes maken van jouw tuin. De werkzaamheden waar je aan kunt denken:

 • Onkruid verwijderen, schoffelen
 • Beplantingen
 • Heg snoeien
 • Planten water geven
Gezelschap/begeleiding

Gezelschap/begeleiding

Op zoek naar fijn gezelschap? Iemand die jou begeleidt naar (ziekenhuis)afspraken of je helpt bij de lichte zorgtaken, zoals helpen bij het aankleden? Ook daarvoor kun je bij onze partner UWassistent terecht. Wat de begeleiders zoal voor jou kunnen betekenen:

 • Begeleiden naar afspraken en evenementen
 • Gezelschap en een luisterend oor; iemand die een blokje met je omgaat, een bakje koffie met je drinkt of gezellig een spelletje met je speelt
 • Helpen bij de lichte zorgtaken