Mindfulness voor iedereen

Bewust leven kun je leren

Waar mindfulness vroeger als ‘zweverig’ werd gezien, is het tegenwoordig meer gemeengoed en profiteert zelfs de meest nuchtere persoon van de praktisch toepasbare technieken. Niet alleen diegene met een burn-out, depressie, verdriet of chronische ziekte, maar ook jij en ik in ons dagelijkse leven. Durf je soms geen nee te zeggen als iemand je iets vraagt? Wordt er te veel van je verlangd op je werk? Ervaar je negatieve gevoelens, bijvoorbeeld bij een klacht of ziekte? Doe je dingen vaak op de automatische piloot? Lukt het je niet (meer) te genieten van kleine dingen? Of heb je het idee dat de jaren voorbijvliegen? Dan is mindfulness voor jou interessant!

Diensten

Vullings mindfulness, counselling en training leert je naar je lijf te luisteren en vaker een stapje terug te doen. Eigenaresse May Vullings geeft trainingen en begeleidingstrajecten die ervoor zorgen dat mensen anders met klachten of uitdagende situaties leren omgaan. “Je brein verandert en je pakt wat je getraind hebt terug op momenten dat het nodig is. Daardoor heb je meer focus, kun je makkelijker omgaan met stress, wordt je geheugen beter, ben je creatiever, ervaar je meer energie, neem je de juiste beslissingen en geniet je weer van de dagelijkse dingen. Met andere woorden; je staat flexibeler in het leven en er komt ruimte vrij om je dagen in te richten zoals jij dat wil. Je zit dus beter in je vel!

De training kost €375,-. Hiervoor krijg je:

  • Persoonlijk intakegesprek
  • 8 groepsessies van 2,5 uur
  • Werkboek
  • Audiofiles met oefeningen
  • Persoonlijke ondersteuning tijdens de training

Deelnemen aan de mindfulness training

Als lid ontvang je een gratis cadeau bij de mindfulnesstraining. Je kunt kiezen uit het boek ‘Waar je ook gaat, daar ben je’ t.w.v. €22,99 of een yoga mat inclusief draagtas t.w.v. €23,95. 
De Mindfulness training kost €375,-

Training Mindfulness Reuver
Startdatum: 23 februari 2024
Tijd 9:00 - 11:30
Trainingsdagen 23 feb, 1, 8, 15, 29 mrt, 5, 12, 19 apr 2024
Verdiepingsdag 14 april 2024

Liever een individuele training of duo training? Dat is mogelijk, hierop ontvang je geen ledenkorting en geen gratis cadeau.

VERGOEDING
Bij diverse zorgverzekeringen worden de diensten van Vullings mindfulness, counselling en training vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over de vergoedingen

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl