Voor leden doen wij nét iets meer

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie heeft u bij vele aangesloten partners een streepje voor. Partners bieden een aantrekkelijke korting aan op hun product of dienst, waar u als lid van kunt profiteren. Daarnaast stimuleren wij onze leden met deze producten en diensten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Groene Kruis Ledenorganisatie is er voor iedereen voor elke levensfase. Zo hebben wij niet alleen diensten die leden ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar ook producten en diensten die zorgen voor een ontspannen dagje uit of een dagje vol plezier voor het gehele gezin.

Vragen over het lidmaatschap?

Heeft u vragen over het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie of wilt u zich afmelden voor het lidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar: ledenorganisatie@dezorggroep.nl of bel naar 088 – 61 088 61.

Z-Magazine

Een magazine voor wie zelfbewust zorgt voor zichzelf. In de editie najaar 2019: In deze editie héél véél leuke ledenacties, alles over hoorproblemen, een nieuwe samenwerkingspartner van Groene Kruis Ledenorganisatie en natuurlijk een leuke ledenwerfactie!

Heeft u het Z-Magazine niet ontvangen? Of leest u het magazine liever digitaal? Dat is mogelijk via deze link.

Wilt u meedenken over de diensten van Groene Kruis Ledenorganisatie?

Groene Kruis Ledenorganisatie is voortdurend op zoek naar verbetering van haar producten en diensten voor de 73.000 leden (huishoudens in Noord- en Midden –Limburg). Daarom is er een ledenpanel opgericht; een team van leden die online met ons mee willen denken, ideeën willen aandragen en ideeën willen voorzien van feedback.

Als deelnemer van het ledenpanel kunt u online uw mening geven over onderwerpen in relatie tot Groene Kruis Ledenorganisatie. Deelname is altijd vrijblijvend; u bent nergens toe verplicht. Uw gegevens blijven anoniem. De ervaringen en meningen van onze leden zijn een must om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften én om uiteindelijk nog betere diensten te kunnen verlenen.

Hoe gaat het in zijn werk? Alle onderzoeken worden online afgenomen. Dit houdt in dat u zelf de plaats en het tijdstip kunt bepalen waarop u aan het onderzoek meedoet. Vier keer per jaar ontvangt u een vragenlijst. Het invullen duurt tussen de 5 en 10 minuten. Af en toe wordt er een wat langere vragenlijst aangeboden. U ontvangt altijd een terugkoppeling van de uitkomsten van het onderzoek. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor het ledenpanel kijk dan op www.groenekruispanel.nl

Wilt u meedenken over de diensten van Groene Kruis Ledenorganisatie?

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 088 61,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl