Haarverzorging

Beoordeeld met een 7.5

Kies voor gemak, de kapster aan huis

Misschien bent u minder mobiel of heeft u geen tijd om naar de kapper te gaan, maar zoekt u wel een ervaren kapper of kapster die alle kapsels kan verzorgen en uw haar in model kan knippen? Wij hebben voor u dé oplossing: de thuiskapper. De service van de kapper aan huis kan bestaan uit wassen, knippen, verven en permanenten. De kapper of kapster brengt alle spullen zelf mee.

Komt u liever in de salon?

Een aantal van onze aangesloten kappers hebben ook een kapsalon tot hun beschikking. Gaat u liever naar de kapsalon, vraag aan onze aangesloten kappers of deze mogelijkheid er voor u is.

Professionele hulp bij een haarstuk die bij u past

Kaalheid of extreme dunheid van het haar kunnen voor persoonlijke problemen zorgen. Of het nu een medische of esthetische reden betreft. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert u van €25 korting bij aanschaf van een haarstuk. Daarnaast krijgt u een geheel vrijblijvend intakegesprek. Voor leden worden er geen voorrijkosten berekend en u krijgt een gratis verzorgingspakket om uw haarstuk zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

10% korting

Ledenvoordeel

Bent u minder mobiel of heeft u geen tijd om naar de kapper te gaan? Wij hebben voor u dé oplossing: de kapster aan huis. Kies voor gemak en service, kies voor een thuiskapper die alle kapsels kan verzorgen en uw haar in het gewenste model kan knippen.

Leden ontvangen 10% korting op wassen, knippen, verven en permanenten. Elke kapper hanteert zijn of haar eigen tarief. Er worden geen voorrijkosten berekend.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Handig dat ik ook bij de kapper zelf kan langskomen!

7Mevrouw Ewalds, Reuver, 15 februari 2018

Ik ben erg tevreden over de kapper aan huis. Ik ben slechter te been dus het is ontzettend fijn dat ze bij mij thuis komen.

8Mevrouw Van Beek, Posterholt, 4 januari 2018