De voordelen van een lidmaatschap bij Groene Kruis Ledenorganisatie

Zoveel meer dan alleen korting en extra uitgebreide vergoedingen bij VGZ

Je wilt profiteren van de collectiviteitsvoordelen die het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie je biedt bij VGZ. Maar ben je al lid? Nog niet? Op deze pagina vertellen we je meer over het lidmaatschap. Ben je overtuigd? Meld je dan meteen aan.

Goed voor elkaar!

Groene Kruis Ledenorganisatie is de eerste stop voor iedereen met gezondheidsvragen in Noord- en Midden-Limburg. Samen met onze partners bieden we onze leden - naast lezingen en uitjes – ook diensten en producten aan op het gebied van preventie, gezondheid, gemak en ontspanning. Zo helpen we al meer dan 73.000 huishoudens. We denken mee, verwijzen door en kijken samen naar de mogelijkheden.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Advies en extra's

Alle ledenvoordelen

Met een lidmaatschap bij Groene Kruis Ledenorganisatie kun je bij onze partners terecht voor betrouwbare diensten en mooie kortingen. Met een breed aanbod van diensten is er altijd wel voor iedereen iets. Een greep uit onze diensten met ledenkorting:

  • Extra uitgebreide vergoedingen en korting op (zorg)verzekeringen.
  • Heerlijke dagjes uit, voor jezelf of met het hele gezin. Bijvoorbeeld naar de sauna, een restaurant, naar een museum of de speeltuin.
  • Diensten die je helpen om gezond en fit te blijven, zoals fitness, mindfulness, hulp bij stoppen met roken of een gezondheidscheck.
  • Hulp bij je belastingaangifte of advies over het opstellen van een testament.
  • Handige gemaksdiensten aan huis, zoals de glazenwasser, de opticien, de kapper of de pedicure.
  • Aanvullende zorg voor jezelf of jouw naasten.

Download onze folder voor een handig overzicht van alle diensten en voordelen.

Word nu lid

Lid geworden? Zo zet je jouw collectiviteit aan!

Wil je bij VGZ gebruikmaken van de korting en uitgebreide vergoedingen van ons collectief? Dit moet je zelf melden bij VGZ op het moment dat je overstapt. Dit gebeurt niet automatisch. Je hebt hiervoor een collectiviteitscode nodig. Deze kun je opvragen door:

Lid geworden? Zo zet je jouw collectiviteit aan!