Fitness 55+

Beoordeeld met een 8

Specifiek voor 55-plussers

Eigenlijk is bewegen niet leeftijd gebonden. Waarom dan toch speciale fitness voor 55-plussers? Voor elke leeftijd bevordert gezond bewegen de fitheid. Maar jonge mensen bewegen op een andere wijze dan mensen op een wat oudere leeftijd. Een aantal sportscholen biedt speciale aandacht aan senioren die willen sporten. Er wordt rekening gehouden met ieders individuele mogelijkheden. In de lessen of begeleiding tijdens het sporten wordt aandacht besteed aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de beweeglijkheid van de gewrichten en het verbeteren van de spierfunctie.

Deelnemende sportscholen

Bij Leslie's sportschool, Sportschool hof te Berkel en Roermond Vitaal kunt u fitnessen met korting. Om gebruik te maken van dit voordeel, meldt u zich bij de sportschool naar keuze. Vergeet niet uw Groene Kruis Ledenpas mee te nemen en laat deze zien bij uw inschrijving.

Ledenvoordeel

Onze ledenadviseur helpt jou graag met allerlei vragen. Via onze ledenorganisatie@dezorggroep.nl of via 088 - 61 076 54 kun je contact met Groene Kruis Ledenorganisatie opnemen, zij zullen jouw vraag in behandeling nemen. Binnen drie werkdagen wordt er contact met je opgenomen.

Diverse kortingen

Ledenvoordeel

Vanaf 55+ gaat bewegen anders en een aantal sportscholen besteedt speciale aandacht aan senioren. Bewegen is niet leeftijd gebonden, maar gezond bewegen bevordert de fitheid en uithoudingsvermogen.

Leslie's sportschool
Bij Leslie's sportschool profiteert u van een maandelijkse korting van €2,50 op een fitness onbeperkt en een 55+ onbeperkt abonnement.

Fit in de wijk met Roermond Vitaal & Gezondheidscentrum hof te Berkel
Op het abonnement van Roermond Vitaal ontvangt u als lid zijnde korting.

Eenmalige intake/inschrijfgeld (verplicht voor nieuwe leden) €60,00
Abonnementsgeld Fitness €35,00 (per maand) voor leden €33,25
Abonnementsgeld Fitness + Groep combi €40,00 (per maand) voor leden €38,00

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Aanmelden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfers

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Roermond Vitaal: Geweldig, leuke groep, leuke leiding, gezellig

9Jose van Hulst, 4 april 2018

Het sociale karakter van de groepslessen is heel sterk. Roermond Vitaal is dé ideale plek om samen te trainen in een ontspannen omgeving.

7Anoniem, 27 maart 2018