Specifiek voor 55-plussers

Eigenlijk is bewegen niet leeftijd gebonden. Waarom dan toch speciale fitness voor 55-plussers? Voor elke leeftijd bevordert gezond bewegen de fitheid. Maar jonge mensen bewegen op een andere wijze dan mensen op een wat oudere leeftijd. Een aantal sportscholen biedt speciale aandacht aan senioren die willen sporten. Er wordt rekening gehouden met ieders individuele mogelijkheden. In de lessen of begeleiding tijdens het sporten wordt aandacht besteed aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de beweeglijkheid van de gewrichten en het verbeteren van de spierfunctie.

Deelnemende sportscholen

Bij Leslie's sportschool, Sportschool hof te Berkel en Roermond Vitaal kunt u fitnessen met korting. Om gebruik te maken van dit voordeel, meldt u zich bij de sportschool naar keuze. Vergeet niet uw Groene Kruis Ledenpas mee te nemen en laat deze zien bij uw inschrijving.

Stel uw vraag aan Angelique

Wilt u meer weten over onze diensten, producten, collectiviteitskortingen, het zorglandschap of andere vragen rondom het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie? Stel dan uw vraag aan onze ledenadviseur. U kunt haar telefonisch bereiken via 06-83139208 of een mail sturen door op onderstaande button te klikken.

U kunt natuurlijk ook een van haar spreekuren bezoeken.

Diverse kortingen

Ledenvoordeel

Vanaf 55+ gaat bewegen anders en een aantal sportscholen besteedt speciale aandacht aan senioren. Bewegen is niet leeftijd gebonden, maar gezond bewegen bevordert de fitheid en uithoudingsvermogen.

Leslie's sportschool
Bij Leslie's sportschool profiteert u van een maandelijkse korting van €2,50 op een fitness onbeperkt en een 55+ onbeperkt abonnement.

Roermond Vitaal
Op het abonnement van Roermond Vitaal ontvangt u als lid zijnde €1,48 korting per maand! Daarnaast gelden er eenmalige intakekosten van €20,06.

Gezondheidscentrum hof te Berkel
Op het abonnement van gezondheidscentrum hof te Berkel ontvangt u als Groene Kruis lid een korting van €1,50 per maand! U betaald dus geen €17,50 maar €16,00 per maand. Daarnaast ontvangt u €2,50 korting op de intakekosten.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Aanmelden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfers

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Roermond Vitaal: Geweldig, leuke groep, leuke leiding, gezellig

9Jose van Hulst, 4 april 2018

Het sociale karakter van de groepslessen is heel sterk. Roermond Vitaal is dé ideale plek om samen te trainen in een ontspannen omgeving.

7Anoniem, 27 maart 2018