Korting en extra ruime vergoedingen bij VGZ

  • 4% korting op basisverzekeringen VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze 
  • 15% korting op aanvullende verzekeringen VGZ Zorgt Goed, Beter en Best
  • 5% korting op tandverzekeringen VGZ Zorgt Tand Goed, Beter en Best
  • Tot 12 extra behandelingen fysiotherapie, € 200,- extra preventiebudget en extra ruime vergoedingen voor mantelzorgondersteuning

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Vrijetijdsbesteding

Doe mee met onze gratis pilot

Samen is alles leuker! In samenwerking met VGZ starten wij een pilot met Go mingle. Een uitjes- & vriendschapsplatform waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten door samen activiteiten te doen. Een gesprekje of sociaal contact doet vaak al veel voor uw gezondheid en vitaliteit. En daar willen wij u bij helpen. Neem deel en maak 6 maanden gratis gebruik van Go mingle.

Bekijk dit nieuws
HOMEPAGE BLOG ITEM Rubriek (1).png
Rubriek van Angelique

#7 – Eenzaamheid – november 2021

De dagen worden korter en de temperatuur zakt steeds verder naar beneden. In de winterperiode brengen we meer tijd binnenshuis door, waardoor meer mensen een vorm van eenzaamheid ervaren. Het schrikbarende percentage van 47% van de volwassenen in Nederland die zich eenzaam voelt vraagt om actie: “Daarom help ik graag en dat begint met weten wie er eenzaam is. Ik ga met een eenzaam persoon in gesprek om te achterhalen waarmee hij of zij geholpen is. Iedereen heeft immers andere wensen en behoeftes.”

Thermae-20002.jpg
Vrijetijdsbesteding

Ledenmaand: voor €45 een hele dag genieten + vele extra's bij Thermae 2000

De hele maand januari staat in het teken van ontspanning bij Groene Kruis Ledenorganisatie en Thermae 2000. Geniet van een hele dag ontspannen, gratis badslippers, de huur van een badjas en badhanddoek en een activiteit naar keuze voor maar €45,- per persoon! Lees snel verder.

Nieuws overzicht