Wandel mee met onze waterwandelingen

In samenwerking met Waterschap Limburg en de natuur en milieufederatie Limburg! 

  • 07 september | Mariapeel
  • 14 september | Grote Molenbeek in 't ham te Horst 
  • 21 september | Langs de Hambeek en Roer
  • 28 september 
    | Langs de Pepinusbeek Echt

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Rubriek van Angelique

#15 – Positieve gezondheid – juli 2022

Angelique Stevens is ledenadviseur bij Groene Kruis Ledenorganisatie. Bij kleine én grote zorgvragen over bijvoorbeeld mantelzorg, thuiszorg, hulpmiddelen of een van onze diensten, staat Angelique leden te woord. Regelmatig schrijft ze een column om u een inkijkje te geven in haar werk als ledenadviseur. Deze keer neemt ze het populaire begrip ‘positieve gezondheid’ onder de loep.

Bekijk dit nieuws
20220216-tomdoms_0440197.jpg
Vrijetijdsbesteding

Ledenmaand bij Thermae 2000 met €20,- korting per persoon!

We zitten middenin de vakantieperiode, de periode waarin we allemaal even onszelf de tijd gunnen om tot rust te komen. Maar gun uzelf ook rust na de vakantie! Van 15 september tot en 15 oktober kunnen Groene Kruis leden heerlijk genieten bij Thermae 2000. U betaalt in deze periode maar €22,50 per persoon in plaats van €57,-. Dit is inclusief een hele dag entree én een gratis activiteit naar keuze ter waarde van €7,50. Lees snel verder!

HOMEPAGE BLOG ITEM Algemeen.png (1)
Vrijetijdsbesteding

Kom naar de ledendagen bij GaiaZOO

Kom op 8 of 9 oktober naar onze ledendagen bij GaiaZOO in Kerkrade. Je reist in GaiaZOO in één dag over de hele wereld en dat voor maar €22,- per persoon in plaats van €39,- dit is inclusief entree tot het park, een combideal lunch (of smulbox), een plattegrond, een speurtocht voor de kinderen én gratis parkeren!

Nieuws overzicht