Mét €9.50 korting naar de Passiespelen

  • Voor de voorstelling op 5 september 2021 om 14:00 uur
  • Maximaal twee tickets per Groene Kruis lid
  • Eerste rang tickets van €41,- voor maar €31.50

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Tips en Weetjes

Gratis check van plekjes op uw huid voor VGZ-verzekerden

Een mens heeft gemiddeld zo'n 20 a 30 moedervlekken. Vaak zijn deze moedervlekken of andere plekjes onschuldig op uw huid, maar er bestaat een kleine kans dat deze moedervlekken uitgroeien tot melanomen. Heeft u een plekje op uw huid dat u niet vertrouwd? Met de SkinVision app weet u binnen 30 seconden of het verdacht is of niet.

Bekijk dit nieuws
27_GKL_fotografie_Dick_IMG_9562_klein.jpg (1)
Vrijetijdsbesteding

Op pad met natuurgids Dick

Dick van de Goorbergh is een natuurmens in hart en nieren. Hij wandelt elke dag twee keer een flink stuk met zijn hond en begeleidt als gids soms wel tien wandelingen per week. Dat doet hij voor verschillende instanties en daar horen ook verschillende verhalen bij. Tijdens een wandeling door natuurgebied De IJzeren Man in Weert, geeft Dick ons een kijkje in zijn leven. Want wie is eigenlijk de persoon achter de gids en wat drijft iemand om anderen meer te leren over de natuur?

triffle.jpg (1)
Recept van de maand

Trifle met verse vruchten

Dit overheerlijk toetje is een échte aanrader voor zomerse dagen. Lekker veel vers fruit en binnen 20 minuten op tafel! Een Trifle bestaat uit meerdere laagjes geserveerd in een glazen kom.

Nieuws overzicht