Training mindfulness voor leden

Met deze minfulness training leer je naar je lijf te luisteren en vaker een stapje terug te doen. En wees eens eerlijk, dat moeten we allemaal toch weleens doen? Geef je op voor de training mindfulness!

  • Startdatum Roermond 3 oktober 2022
  • Startdatum Reuver 7 oktober 2022
  • VGZ aanvullend verzekerd? Ontvang een vergoeding
  • Gratis cadeau bij aanmelding

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Verborgen Verlangens

Zet een mantelzorger in het zonnetje!

Als Groene Kruis Ledenorganisatie ondersteunen we mantelzorgers met diensten, informatie en interessante vergoedingen bij zorgverzekeraars. Dat doen we omdat we hun werk zo ontzettend belangrijk en waardevol vinden. Maar daar houden we het niet bij. Wij vinden namelijk dat mantelzorgers zich gezien en gesteund moeten voelen. Daarom hebben wij ‘Verborgen Verlangens – de mantelzorgeditie’ in het leven geroepen.

Bekijk dit nieuws
20220216-tomdoms_0440197.jpg
Vrijetijdsbesteding

Ledenmaand bij Thermae 2000 met €20,- korting per persoon!

We zitten middenin de vakantieperiode, de periode waarin we allemaal even onszelf de tijd gunnen om tot rust te komen. Maar gun uzelf ook rust na de vakantie! Van 15 september tot en 15 oktober kunnen Groene Kruis leden heerlijk genieten bij Thermae 2000. U betaalt in deze periode maar €22,50 per persoon in plaats van €57,-. Dit is inclusief een hele dag entree én een gratis activiteit naar keuze ter waarde van €7,50. Lees snel verder!

HOMEPAGE BLOG ITEM Algemeen.png (1)
Vrijetijdsbesteding

Kom naar de ledendagen bij GaiaZOO

Kom op 8 of 9 oktober naar onze ledendagen bij GaiaZOO in Kerkrade. Je reist in GaiaZOO in één dag over de hele wereld en dat voor maar €22,- per persoon in plaats van €39,- dit is inclusief entree tot het park, een combideal lunch (of smulbox), een plattegrond, een speurtocht voor de kinderen én gratis parkeren!

Nieuws overzicht