Gratis wandelgids voor Groene Kruis leden

  • Met 10 prachtige routes door Noord- en Midden-Limburg
  • Diverse interviews met o.a. gids Dick en kilometervreters
  • Tips voor de beste wandelschoenen van Ton Notermans

Langer Thuis met Groene Kruis

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Tijdelijk loophulpmiddelen nodig zoals krukken, een looprek of een rollator nodig? Leden kunnen deze gratis lenen via de Medipointwinkels.

Zelfstandig en comfortabel leven

We ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving.

Aantrekkelijke kortingen

Met een lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u honderden euro's besparen!

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden

Nieuws

Gezondheid

Gratis wandelgids voor leden

Met meer dan tien mooie Limburgse natuur- en cultuurroutes, tips over wandelschoenen, een kijkje achter de schermen door een echte gids en pakkende verhalen van heuse ‘kilometervreters’, bieden wij u met deze wandelgids de inspiratie en informatie die u zoekt. Vraag 'm snel aan!

Bekijk dit nieuws
IMG-20210425-WA0002.jpg
Lid aan het woord

Ik zie nu pas hoeveel het lidmaatschap kan betekenen!

Marga Steeghs - Verstappen (55) uit Egchel is al lid sinds 1988, maar ziet nu pas hoeveel het lidmaatschap eigenlijk kan betekenen. ‘’Het verbaast me echt hoeveel jullie eigenlijk doen. Jullie kijken écht wat goed is voor een ander. Ik ben erg tevreden!’’ Meer lezen over haar ervaring met Groene Kruis Ledenorganisatie? Lees dan het hele artikel

shutterstock_1358122520.jpg
Vijf gratis asperge recepten!

Download het gratis e-book

Asperges, de koningin der groenten. Het seizoen is maar kort, daarom genieten we er volop van . Wij hebben een mini e-book gemaakt met vijf overheerlijke asperge recepten, van een soepje tot een quiche. Download het gratis e-book

Nieuws overzicht