Voorjaarswandeling Univé

Samen aan de wandel

Ben je klaar om de lente te omarmen en de schoonheid van het ontluikende seizoen te ontdekken? We nodigen je uit voor onze voorjaarswandeling, een evenement georganiseerd samen met onze samenwerkingspartner Univé! Want Nederland heeft een hoop moois te bieden als het op wandelroutes aankomt.

Gedurende deze wandeling word je ondergedompeld in de pracht van de natuur, terwijl een ervaren gids je door het mooie Munnichsbos leidt. Je zult de gelegenheid krijgen om de bloeiende bloemen te bewonderen, te luisteren naar het zachte gefluit van de vogels en (hopelijk) de stralende lentezon op je gezicht te voelen. Hieronder de belangrijkste informatie op een rijtje!

  • De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, en bij terugkomst wacht je een heerlijk stukje vlaai en een rondleiding door de Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom
  • Het evenement vindt plaats op vrijdag 19 april en start om 13:30 uur bij Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom, Reutjesweg 49A in Sint Odiliënberg. De ontvangst is tussen 13:00 en 13:30 uur. Deze locatie is zowel het start- als eindpunt.

  • Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Meedoen aan deze wandeling is gratis, je dient je wel aan te melden via 'Mijn Groene Kruis'. 

 

Gratis activiteit voor leden

Meewandelen op vrijdag 19 april? Leden van Groene Kruis Ledenorganisatie kunnen zich eenvoudig aanmelden voor deze gratis voorjaarswandeling via 'Mijn Groene Kruis'.

Meld je aan via onderstaande button. Let op: zorg ervoor dat je goede wandelschoenen aan hebt waar je de hele middag comfortabel op kunt lopen en staan!